Dragoste și secrete – episodul 6 (rezumat)

4,821

Sevda s-a îmbătat și merge să îi spună lui Ali că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui. Ajunge la el plângând și îi zice că trebuie să vorbească ceva important cu el apoi leșină. Ali o duce în casă și o pune pe pat. Sevda se trezește și îi spune că îl iubește foarte mult după care îi spune că tatăl ei este un om rău și adoarme din nou. Când se trezește, se scuză pentru declarația ce i-a făcut-o. Ali o întreabă de ce îl evită fiindcă și-a dat seama că mai are un motiv pe lângă faptul că părinții ei i-au interzis să se vadă cu el. Sevda îi spune că doar tatăl ei este de vină. Ali speră că totul se va rezolva când va dovedi că nu el l-a împușcat pe Sinan.
Ali insistă să o conducă acasă fiindcă vrea să se asigure că va ajunge în siguranță. Sevda merge apoi la Tugrul și îl întreabă cum a murit copilul lui Ali. Îi spune că îl iubește dar dragostea nu este suficientă și că se va îndepărta de el.

Kurt a aflat că Uygar și unchiul lui i-au întins capcana lui Ali prin Sinan dar nu poate să îi spună lui Ali fiindcă unchiul lui Uygar îi cunoaște un secret și îl șantajează. Kurt îl trimite pe Ali pe urmele unui alt tip cu care s-a înțeles să mintă că el a făcut-o. Ali îl prinde pe tipul acela iar el îi spune că nu știe nimic despre fratele lui, doar povestea cu globul de zăpadă. Ali îl duce la părinții lui Sevda ca să le spună că el l-a împușcat pe Sinan apoi îl predă poliției. După ce îl predă, își dă seama că l-a mințit fiindcă lui i-a spus că nu îl cunoaște pe Sinan dar în declarație a menționat numele lui. Ali vrea să îl viziteze în închisoare și să îl întrebe din nou despre fratele lui și de ce l-a implicat pe Sinan dar amână până ziua următoare.

Uygar ii dăruiește un telefon nou lui Sinan și îl angajează la firma lui. Treptat îi câștigă încrederea și speră că Sevda îl va ierta și o va convinge că este un om bun.
Sevda îi dă lui Ali o parte din datorie dar nu personal ci îi trimite banii prin Hudaverdi împreună cu un bilet pe care îi scrie să aibă grijă de el. Hudaverdi îi spune lui Ali că Sevda plângea când i-a dat banii. Ali merge repede după ea dar nu o prinde din urmă. O întreabă apoi pe Tugce dacă știe unde este iar Tugce îi spune că Sevda lucrează pentru Uygar și că chiar dacă i-a sucit mințile un pic, ea și-a venit în fire și l-a ales pe Uygar.
Ali merge la agenția unde lucrează Sevda ca să vadă dacă este adevărat.
Sevda are o ședință foto iar la finalul filmărilor, toți o aplaudă. Atunci apare și Uygar cu un buchet de flori. Sevda nu știe că agenția este a lui și acceptă florile ca să nu facă scandal acolo. Uygar o sărută pe obraz și chiar atunci ajunge Ali și îi vede.

Pilot a fost arestat după ce s-a bătut cu tipii care au făcut scandal în farmacie. Duygu se străduiește să îl convingă pe comisar că este nevinovat și să îl elibereze dar Pilot va fi ținut în arest până la proces. Când este dus la închisoare, îl vizitează și îi duce mâncare.
Acolo, Pilot se întâlnește cu Talat, un tip care a lucrat pentru Erniko și află de la el că Ali l-a ucis pe Erniko.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.