Dragoste și secrete – episodul 7 (rezumat)

4,260

În episodul anterior, Ali a mers la agenția unde lucrează Sevda si a văzut-o acceptând un buchet de flori de la Uygar și sărutându-l pe obraz. Pleacă de acolo foarte supărat crezând că într-adevăr l-a ales pe Uygar. Sevda merge după el ca să îi explice că a înțeles greșit însă nu o crede.
Sevda află de la Ali că agenția este a lui Uygar iar când îl confruntă pe Uygar, el îi spune că atunci când a cumpărat-o, nu știa că ea lucrează acolo.

Duygu a aflat că Sevda și Ali s-au despărțit și îi scrie o scrisoare lui Ali în care își mărturisește sentimentele apoi i-o lasă în atelier pe birou când nu este nimeni acolo. Sevda chiar atunci merge la atelier ca să vorbească cu Ali despre situația cu Uygar, citește scrisoarea iar când apare Ali, o ascunde. Ali este distant și îi spune că nu trebuie să îi dea explicații fiindcă nu îl interesează viața ei personală și că nu trebuia să îi cauzeze probleme inutile dacă oricum avea de gând să se întoarcă la Uygar.
Mai târziu, Duygu merge să vadă dacă Ali a citit scrisoarea dar nu o găsește în locul unde a lăsat-o și nici Ali nu spune că ar fi citit-o. Atunci Duygu îl roagă pe Hudaverdi să caute scrisoarea și să i-o dea înapoi dar el nu o găsește.

Pilot a aflat că Ali l-a ucis pe Erniko și așteaptă cu nerăbdare să fie eliberat și să se răzbune. Talat încearcă să îi spună că amândoi sunt în pericol pentru că el nu trebuia să afle. Kurt trimite pe cineva să îl ucidă pe Talat și să îi transmită lui Pilot că a aranjat ca următoarea zi să fie eliberat. Îi dă și o adresă la care îl așteaptă ca să discute.

Tugce o convinge pe Sevda să lucreze în continuare cu Uygar. Hudaverdi le aude spunând că dacă își dă demisia, trebuie să îi plătească despăgubiri lui Uygar și îi spune lui Ali. Ali crede că Uygar a amenințat-o și merge să discute cu el dar se răzgândește când vede că Sevda pare fericită acolo.
În acea seară Sevda adoarme acasă la Uygar. El se așează pe pat lângă ea iar Tugce îi fotografiază și îi arată fotografia lui Ali. Ali chiar atunci găsise eșarfa Sevdei acasă la el și se gândea la ea dar după ce vede fotografia, arde eșarfa.

Hudaverdi se îndrăgostește de Ezgi și toată ziua o urmează prin oraș.
Kurt îi spune lui Ali că tipul acela care i-a întins capcana, s-a sinucis. Ali e sigur că este altceva la mijloc dar nu bănuiește că Kurt îl trădează.
Următoarea zi Pilot este eliberat. Duygu și părinții ei îl așteaptă la poartă. Pilot, privind spre Duygu, le spune că l-au făcut foarte fericit. Meral propune să servească o cafea împreună dar Pilot trebuie să plece fiindcă Vedat îi amintește că au o treabă urgentă.
Kurt îl așteaptă la adresa pe care i-a dat-o dar el merge direct în cartierul lui Ali împreună cu Vedat. Cand ajung acolo, Kurt și oamenii săi îi întâmpină. Pe Vedat îl lovesc și îl lasă acolo inconștient iar pe Pilot îl iau cu ei. Când Vedat se trezește, pornește în căutarea lui Pilot. El încă nu știe că Ali l-a ucis pe Erniko dar bănuiește că l-a răpit pe Pilot.

Un tip găsește portofelul lui Pilot pe stradă, în locul unde a fost răpit de Kurt. În portofel este și o fotografie cu Pilot când era copil. Tipul ia banii și buletinul iar portofelul îl aruncă. Hudaverdi, care trecea pe acolo, găsește portofelul și vrea să i-l dea dar tipul îi spune să îl păstreze el. Hudaverdi i-l dă lui Ali împreună cu fotografia. Ali îl recunoaște imediat pe fratele său și pornește în căutarea acelui tip. Îl găsește dar el i-a dat buletinul altui tip iar acela îi spune lui Ali ca l-a ars fiindcă din fotografie l-a recunoscut pe proprietar ca fiind unul dintre oamenii lui Erniko și s-a temut că va avea probleme. Nu îi știe numele și nici nu l-a interesat ca să îl citească de pe buletin.
Ali îl întreabă apoi pe Kurt dacă este posibil ca fratele lui să fi lucrat pentru Erniko iar el îl asigură că e imposibil. După aceea Kurt se decide să îi spună lui Ali că fratele lui a murit.

Parinții lui Sevda vor să se întoarcă acasă. Uygar își face speranțe de când Sevda a dormit în casa lui și ca să îi forțeze să rămână, trimite pe cineva să le incendieze casa fără să știe că Sevda este acolo.
Ca să nu trezească suspiciuni, îi conduce el acasă pe părinții și pe fratele ei. Când ajung, găsesc casa în flăcări și o văd pe Sevda încercând să iasă pe fereastră. Uygar o salvează iar Sevda îi este recunoscătoare însă îi spune să nu spere la mai mult. Treptat, Uygar reușește să îi câștige și ei încrederea.
Ali merge să îl întrebe pe Koksal dacă îl cunoaște pe Suleyman, fratele lui și dacă l-a văzut cu Ernico. Koksal îi spune că nu îl cunoaște.
Ali se întâlnește acolo și cu Sevda și o ignoră dar ea intră în mașina lui și insistă să o ducă la Tugce, sub pretext că merg în aceeași direcție. Când ajung acolo, apare Kurt și îi zice lui Ali că l-a găsit pe fratele lui dar este decedat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.