Golden boy episoadele 75-78 (rezumat) Zerrin îl amenință pe Ferit ca să divorțeze și să se căsătorească cu Pelin

9,845

Ferit o întreabă pe Seyran dacă vrea să divorțeze dar ea îi spune că a exagerat când a zis că nu va putea să aibă încredere în el toată viața.
Fuat îi întrerupe și le spune că a primit telefon de la Sadik și trebuie să plece urgent la firmă. De fapt Pelin l-a sunat ca să îi spună că mama ei este la firmă și vrea să vorbească cu Halis.

Ferit pleacă în grabă spre ei. Zerrin discută cu Halis însă îi spune doar că vrea să îi mulțumească pentru că au ajutat-o pe Pelin și au protejat-o de Serter. Înainte de a pleca însă, îl amenință subtil vorbind despre fiica lui.
Halis îl întreabă apoi pe Ferit cu ce intenții a venit Zerrin pentru că a simțit amenințarea dar el minte că a vrut să le mulțumească pentru ajutor.

Lui Ferit, Zerrin îi amintește că i-a promis că se va căsători cu Pelin în viitor, așa a convins-o să le permită să se întâlnească. Îi spune că fiica ei este distrusă și îi cere să repare ce a făcut, să divorțeze de Seyran și să se căsătorească cu Pelin.

După aceea, Zerrin o amenință și pe Gulgun că dacă Ferit nu se căsătorește cu Pelin, va vorbi cu Halis și îl va amenința că dezvăluie că are o fiică ilegitimă.

Seyran nu știe nimic din toate acestea și s-a hotărât să facă un pas înainte în căsnicia lor și să se culce cu Ferit. În prima seară, Ferit se întoarce tensionat după discuția cu Zerrin și se ceartă cu ea.
A doua zi, când el este la birou, ea îi trimite fotografiile a două furouri și îl întreabă pe care vrea să îl poarte. El o sună nedumerit și o întreabă ce face. Seyran îi spune că îl așteaptă acasă mai devreme și vrea să petreacă noaptea cu el.
Ferit se întoarce acasă bucuros dar când ajunge, Gulgun îl cheamă deoparte și îi spune de vizita lui Zerrin. Îl întreabă dacă i-a promis lui Pelin că divorțează când îi trece supărarea lui Halis și că se căsătorește cu ea. Ferit recunoaște că i-a promis toate acestea înainte de a se căsători cu Seyran dar îi amintește că și ea i-a promis că îi ia o soție care să stea supusă acasă și el își poate continua viața cum vrea.
Văzând că întârzie, Seyran iese să îl caute și aude discuția lor.
Se necăjește și îi spune lui Ferit că vrea să divorțeze.

Fuat și Asuman spun familiei că vor să adopte un copil dar toți spun să nu se grăbească.
Orhan, care este copleșit de presiunea de acasă și de la firmă, petrece tot mai mult timp alături de Defne.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.