Prețul fericirii episodul 79, rezumat

7,035

În episodul anterior Şahika a pus pe cineva să îi urmărească pe Yildiz si pe Kerim și să îi fotografieze când se întâlnesc. Vrea să îi dea fotografiile lui Halit, la momentul potrivit, ca să îl împiedice să se căsătorească cu Yildiz, iar până atunci le ascunde în seif.

Kaya a părăsit-o pe Ender când a aflat că a păstrat acțiunile și se gândește să divorțeze.
Yigit și Lila amână nunta până când ei își vor rezolva problemele.
Şahika îi dăruiește lui Yigit o parte din acțiunile ei ca să îi câștige încrederea și să îl instige și mai mult împotriva lui Ender.

Yildiz încearcă să stea departe de Kerim.
Pe de altă parte, Kerim încearcă să își prelungească șederea în firmă cât mai mult.
Mert îi spune lui Yildiz că îi va investi banii în acțiuni dar există și riscuri și nu poate să îi garanteze câștigul. Yildiz e sigură că banii ei sunt pe mâini bune și insistă să îi investească.

Cu ajutorul lui Yildiz, Ender se întâlnește cu Kaya acasă la Halit și îl convinge să mai dea o șansă căsniciei lor. Kaya îi spune că are nevoie de timp să se gândească și se întoarce la hotel dar a doua zi se hotărăște să se împace cu ea.
Când Şahika află, imediat pune la cale un plan ca să îi despartă definitiv. Îi spune lui Kaya să nu o sune pe Ender ci să meargă acasă și să îi facă o surpriză iar ea și Yigit vor ieși în oraș ca să îi lase singuri. După aceea îi spune servitoarei să îi dea un somnifer lui Ender și după ce adoarme, să aranjeze o cină romantică în sufragerie. Kaya ajunge seara acasă și găsește un bărbat în casă si pe Ender dormind și crede că l-a înșelat.
Dimineața, când Ender îl caută pe Kaya la hotel, Şahika aranjează să găsească o femeie în camera lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.