Golden boy episoadele 158-161 (rezumat)

18,080

Halis o felicita pe Suna cand il scoate afara pe Kazim si spune familiei ca este o nora demna de ei. Suna ii spune ca a vrut ca Kazim sa inteleaga ca nu va obtine nimic de pe urma casatoriei ei.
Dupa umilinta traita, Kazim isi aminteste cum il tratau matusa si tatal lui in trecut. Ii face unele reprosuri lui Hattuc dar Esma ii spune ca si el a facut aceleasi greseli cu familia lui. Esme se simte rau dupa cearta cu el si fiicele ei merg sa o vada. Seyran o intreaba pe Suna cum s-a putut casatori in familia Korhan dupa tot ce s-a intamplat si ii spune ca o vor distruge dar Suna ii spune ca nu avea de gand sa astepte sa vada cu ce nebun o mai marita Kazim si ca de acum va distruge ea pe toata lumea.

Suna si Kaya nu vor doar o casnicie de formalitate si petrec noaptea nuntii impreuna.
Nukhet ii pune gand rau lui Suna care o sfideaza cu fiecare ocazie si ii face in ciuda ca nu i-a putut impiedica sa se casatoreasca.

Ifakat se asteapta sa fie alungata in orice clipa, dupa ce Halis a aflat despre ea si Orhan.
Halis stia de relatia lor in trecut dar a crezut ca i-au pus capat cand l-a casatorit pe Orhan cu Gulgun.
Suna este cea care o ridica pe Ifakat si nu o lasa sa se dea batuta pentru ca are nevoie de ea ca sa faca fata noii vieti in vila Korhan. Ifakat vorbeste cu Halis si el decide sa nu o alunge pentru ca oricum nu se va schimba nimic.

Gulgun afla despre Orhan si Dicle de la Asuman dar amandoi spun ca sunt doar prieteni. Orhan ii spune sotiei sale ca si daca erau amanti, ea ar fi facut la fel ca inainte, ar fi tacut ca sa nu piarda confortul pe care i-l ofera numele lui. De data aceasta, Gulgun se hotaraste sa nu mai inchida ochii si sa divorteze.

Halis il bate pe Sehmuz si ii spune sa o lase pe Pelin sa se mute in casa lui imediat. Sehmuz se pregateste de o rafuiala mare cu familia Korhan dar Nukhet vine cu propunerea sa se casatoreasca amandoi. Inca nu stim ce plan au dar la finalul episodului, Sehmuz o duce pe Pelin acasa la familia Korhan.

Seyran se muta la colegele ei. Ele o vor ajuta si sa isi gaseasca un loc de munca. Ferit pune pe cineva sa o urmareasca si cand afla ca fetele sunt vizitate de prieteni, se duce dupa Seyran și se bate cu baietii si deranjeaza vecinii, punand-o intr-o situatie foarte neplacuta.
A doua zi Ferit incearca sa vorbeasca din nou cu ea dar Seyran ii spune ca are nevoie de spatiu. El insista ca nu se pot desparti si atunci Seyran il saruta dar apoi ii spune ca nu mai simte nimic pentru el, ca i-a devenit indiferent. Ferit este devastat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.