O dragoste episodul 45 (rezumat) Doga și Fatih se căsătoresc în secret

44,588

Pembe vrea să se răzbune pe Umut fiindcă a aflat că el a știut despre Alev și Abdullah și jură că va face tot posibilul pentru a-l despărți de Nursema. Pe deasupra vrea să scape de Doga și îi impune lui Fatih să nu se căsătorească cu ea.
Din cauza lui Nilay, Alev rămâne fără clienți la serviciu. Abdullah încearcă să o convingă să nu mai lucreze însă Alev îi spune că ea nu își imaginează să stea fără serviciu fiindcă s-ar plictisi.

Chiar dacă Omer îi mărturisește lui Kivilcim adevărul pentru care a îndepărtat-o din viața lui, ea nu îl iartă și decide să își continue relația cu Ertugrul.
Omer speră să o cucerească din nou pe Kivilcim dar când află despre relația ei cu Ertugrul suferă foarte tare și de supărare merge cu Umut la un local și se îmbată. Umut
îl duce acasă la el. Pentru Nursema este foarte greu să accepte să își vadă unchiul în acea situație.

Pembe și Ruzgar devin prieteni tot mai apropiați pe zi ce trece. Ea îi spune despre planul ei de a o despărți pe Nursema de Umut și îi cere ajutorul.

Când Pembe încearcă să găsească o soție pentru Fatih, Doga nu mai suportă și face în așa fel încât Fatih este de acord să se căsătorească cu ea fără ca nimeni din familie să știe. Fatih o roagă să nu îi spună lui Pembe deocamdată de căsătoria lor și îi promite că îi va spune el când se vor liniști lucrurile în casa lor.

Doga merge la Alev și îi spune că chiar dacă nu este de acord cu ceea ce a făcut, o va susține și îi promite că nu va divorța de Fatih până când ea se va căsători cu Abdullah.
Seara, când merge acasă, Pembe o întreabă de ce nu i-a răspuns la telefon iar Doga îi spune că a fost la cină cu Alev și cu Abdullah. Pembe se enervează foarte tare și îi cere să plece din casa ei însă Doga îi arată certificatul de căsătorie și îi spune că ea este stăpâna casei acum, bineînțeles până când Alev va veni în acea casă ca soție a lui Abdullah.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.