Golden boy episoadele 162-164 (rezumat)

5,416

Ferit este devastat după ce Seyran i-a spus că nu îl mai iubește și că va divorța de el.
Pe deasupra, Halis o aduce pe Pelin în casa lor și permite publicarea unei știri despre faptul că vor avea un copil.
Ferit încearcă în felul lui să o facă pe Seyran să se întoarcă la el, mergând în club și arătându-i că nu va sta să plângă după ea.
La finalul episodului, el îi face același lucru pe care i l-a făcut și ea, o sărută și apoi îi spune că nu mai simte nimic pentru ea și că vor divorța.
Pe de altă parte, Ferit se satură să fie controlat și insultat de Halis. Când Latif îl încurajează să facă ceva cu viața lui, Ferit se hotărăște să lucreze la firma lor și să își lanseze propria colecție de bijuterii.

Suna este deranjată de sosirea lui Pelin și îi amintește lui Ifakat că i-a promis că ea va fi stăpâna casei. Ifakat o asigură că Pelin nu este o amenințare precum Seyran și o sfătuiește să rămână însărcinată cât mai curând

Şehmuz și Nukhet îi provoacă un șoc lui Halis când anunță că se vor căsători.
Halis încearcă să se opună dar Nukhet îi amintește că el nu i-a fost alături niciodată și de aceea nu are niciun drept să se amestece în viața ei.
Nici Kaya nu acceptă căsătoria lor. Nukhet îi spune și lui să nu se amestece prin aceleași cuvinte pe care i le-a spus el când s-a căsătorit cu Suna fără aprobarea ei.

Halis îi spune lui Orhan să facă ce știe și să o convingă pe Gulgun să nu divorțeze pentru că se teme că după aceea se va afla de relația lui cu Ifakat.
Gulgun nu se întoarce din hotărârea ei indiferent ce îi spune Orhan sau Halis și pleacă de la vilă. Atunci Orhan îi spune șoferului să o lase în mijlocul drumului, fără valize, noaptea. Gulgun merge la Seyran.
Când Ferit află ce a făcut Orhan, îi spune să divorțeze de ea și să o lase să trăiască viața pe care o merită. Orhan îi spune că face orice este necesar ca să își aducă soția înapoi acasă, la fel cum face el cu Seyran.
Atunci Ferit îi spune că el va divorța de Seyran.

Între timp, Kazim își aduce oameni din Antep și se pregătește să își pună în aplicare noul plan.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 50.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.