Golden boy episoadele 13-15 (rezumat)

19,606

Seyran îl convinge pe Yusuf să plece de la vilă promițând că se vor întâlni mai târziu în oraș ca să vorbească dar apoi trebuie să îi spună lui Ferit că este fostul ei iubit. Ferit spune familiei că Yusuf este o rudă de-a lui Seyran care speră să beneficieze de faptul că ea s-a căsătorit în familia lor.
Seyran vrea să vorbească imediat cu Suna și să clarifice lucrurile, când află de la Ferit că sora ei știe de întâlnirea lor din Antep.
Ferit găsește o scuză și o duce pe Seyran la familia ei.
Seyran trebuie să îi povestească lui Suna totul despre căsătoria falsă fiindcă doar așa poate să o convingă că de la început nu a fost nimic între ea și Ferit.

Ferit îi interzice soției lui să se întâlnească cu Yusuf.
Suna propune un plan și îl conving amândouă pe Ferit să obțină permisiunea lui Kazim și să le ducă la plimbare în oraș.
Pe drum, Ferit bănuiește ce plănuiesc ele și le lasă singure dar îl pune pe Abidin să le urmărească. El se duce la Pelin dar se gândește tot la Seyran și este gelos.
Seyran se întâlnește cu Yusuf la o cafenea. El îi propune să fugă dar ea îi spune că s-au despărțit în ziua când ea s-a căsătorit și că nu mai este cale de întoarcere.
Abidin îi găsește și le duce acasă pe fete.
Seyran așteaptă cu frică până se întoarce Ferit acasă seara, neștiind cum va reacționa și dacă este violent.
Ferit ajunge târziu. Se ceartă amândoi și își amintesc de minciunile amândurora și ce s-ar întâmpla dacă familiiile lor ar afla despre iubiții lor.
Sultan îi aude certându-se și spune familiei.

Gulgun invită familia lui Seyran la vilă, sfidând-o pe Ifakat care ia toate deciziile și vrea să amâne această invitație.
Cu ocazia acestei vizite, Hattuc și Halis, care au un trecut împreună, se reîntâlnesc.
Fuat o place pe Suna de la prima vedere.

A doua zi, Ferit se duce la muncă, dar le spune portarilor să-l anunțe dacă Seyran iese din casă și să nu primească pe nimeni dacă este căutată.
Seyran obține permisiunea de la soacra ei să meargă la plimbare și se întâlnește din nou cu Yusuf care de data aceasta a amenințat -o că va pune fotografii cu ei doi pe internet dacă nu merge să vorbească cu el.
Ferit este anunțat și îi găsește pe faleză și se bate cu Yusuf.
Între timp, Halis îi cere lui Latif să afle de ce s-au certat Ferit și Seyran iar Latif se întoarce la el cu informațiile pe care le-a aflat despre Yusuf.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.