Iarna neagra episodul 11-12-13-14 (rezumat)

3,006

Ayaz i-a promis lui Firuze că își va schimba declarația și îl va salva pe Yaşar dar chiar în ultima clipă renunță când află că Ertan are o filmare care dovedește că Safiye l-a ucis pe tatăl său.
Devastată, Firuze îi povestește avocatului despre relația lor iar el începe să îl investigheze pe Ayaz și află de dispariția tatălui său. Amândoi își dau seama că Ayaz ascunde ceva iar Firuze începe să bănuiască faptul că a fost nevoit să o părăsească.

Ayaz se decide să o ajute să găsească dovada de care are nevoie pentru a-l elibera pe Yaşar și începe prin a o ajuta să se întoarcă în compania lui Ertan.
Când află că Ertan plănuiește să meargă împreună cu Firuze la o întâlnire cu familiile victimelor de pe șantier, Ayaz încearcă să o avertizeze dar ea, fiind supărată pe el, nu îl ascultă. Atunci Ayaz, ca să împiedice asta, o cheamă să meargă cu el și Berrak la apartamentul lor ca să discute despre designul interior. Firuze e foarte necăjită când merge cu ei acolo, dar nu are de ales. Ertan merge furios după ea și îi spune să nu mai plece niciodată fără permisiunea lui apoi pornesc împreună la acea întâlnire. Ayaz îi scrie mesaj lui Firuze ca să o avertizeze dar ea îl citește prea târziu. Totuși, reușește să plece de acolo fără să fie văzută de vreo cunoștință.
După aceea Ertan o duce la restaurantul unui hotel, unde se întâlnesc cu Ayaz și Berrak.

Faruk a făcut o înțelegere cu Yasin să i-o dea pe Elvan de soție în schimbul casei dar se răzgândește când Yaşar îl roagă s-o ajute să își continue studiile și să își construiască un viitor bun. Atunci merge și fură bani de la una dintre familiile la care lucrează Aliye, îi plătește lui Yaşar chiria pe câteva luni și îi spune că înțelegerea lor a picat.

Firuze află că paznicul care l-a văzut pe Yaşar când i-a dat lui Ertan raportul despre liftul defect, nu mai lucrează acolo. În cele din urmă îi găsește adresa însă când îl caută, află că s-a mutat.
Avocatul lui Yasar descoperă că incidentul de pe șantier nu a fost un accident ci a fost plănuit pentru a ucide pe cineva.
Când Firuze merge la birou, Ertan îi spune că în acea seară se vor întâlni din nou la restaurantul hotelului, și nu acceptă un refuz. După aceea îi trimite o rochie pe care să o îmbrace la întâlnire. Firuze merge la Ayaz și îi reproșează că din vina lui, fiindcă nu o ajută, va fi nevoită să fie cu Ertan pentru a-l salva pe Yaşar. Il imploră să îi spună ce ascunde și de ce nu și-a schimbat declarația dar el nu îi dă nici un răspuns.

Ertan vrea să scape de orice suspiciune în legătură cu accidentul și îi cere lui Yaşar să ia vina asupra lui iar în schimb îi promite că va avea grijă de familia lui. Fiindcă Yaşar refuză, îl amenință cu familia lui. Atunci află că fiica lui se numește Firuze și își dă seama că este asistenta lui.
Tot atunci, Faruk a aflat că Ertan le-a dat case familiilor victimelor și îl caută revoltat la birou, fiindcă pe ei i-a omis. Firuze se ascunde ca să nu o vadă acolo. Ertan o sună pe Mehveș să îi spună s-o investigheze din nou pe Firuze și când află că Faruk este în clădire, îi spune să-i țină pe amândoi acolo până ajunge el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.