Iarna neagră episodul 8-9-10 (rezumat)

3,311

Ayaz este șocat să afle că muncitorul pe care l-au învinuit pentru accidentul de pe șantier trăiește și este tatăl lui Firuze. Întâi se confruntă cu Ertan apoi se întâlnește cu un amic avocat și îi spune că vrea să își schimbe declarația ca să îl salveze pe Yaşar. Avocatul îi zice că va primi cel puțin 3 ani de închisoare pentru că a mințit. Ayaz îi povestește și că Safiye l-a ucis accidental pe tatăl lui și vrea să se predea în locul ei înainte ca Ertan să spună adevărul.

Firuze este devastată după ce află că Ayaz l-a ajutat pe Ertan.
Se agață de speranța că paznicul care l-a văzut pe Yaşar vorbind cu Ertan, va spune adevărul. Încă nu știe cine este dar vrea să îl caute după trăsăturile fizice descrise de Yaşar.
Ertan se interesează despre ea dar datorită lui Ayaz, nu află nimic.

Aliye îl presează pe Faruk să facă rost de bani pentru chirie fiindcă Yasin, proprietarul casei, amenință că îi va scoate afară. Faruk merge să vorbească cu Yasin iar tipul îi spune că îi păsuiește dacă i-o dă de soție pe Elvan, sora lui. Faruk refuză categoric însă mai târziu, acceptă când Yasin îi oferă casa în schimb. Aliye și Firuze nu știu despre înțelegerea lor.

Ca să se poată întoarce în firma lui Ertan, Firuze lucrează la proiectul pe care îl începuseră înainte de a fi concediată apoi merge acasă la el și îi cere să-i dea 2 zile la dispoziție ca să termine schița. Recunoaște, de asemenea, că ea a furat dispozitivul de înregistrat pentru că e interesată de el și a vrut să afle mai multe despre el. Ertan nu are încredere în ea însă îi spune că îi va da o șansă, el dorind să afle ce urmărește ea de fapt. Insistă să se alăture familiei la masă iar Firuze e nevoită să accepte. Chiar atunci, Safiye, mama lui Ayaz se află acolo și își dă seama că ea este fosta lui iubită și că Ayaz încă o iubește. Safiye nu știe că Ertan i-a ajutat în urmă cu doi ani și că de aceea Ayaz este forțat să se căsătorească cu Berrak.

Următoarea zi, Ayaz o sună pe Firuze, se întâlnesc și îi spune că își va schimba declarația.
Înainte de a merge la procuratură, îi transferă mamei sale toate conturile dar nu îi zice motivul și își ia rămas bun de la familie și de la Berrak.
Chiar când merge să își schimbe declarația, Safiye este dusă la poliție pentru a i se pune întrebări despre soțul ei dispărut. Ertan a aflat despre intenția lui Ayaz și îl amenință spunându-i că are o filmare care dovedește că Safiye l-a ucis pe tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.