Îndrăgostiți din interes episoadele 73-75 (rezumat)

4,283

Ozan și Esra se prefac în fața celorlalți că au o căsnicie fericită, dar de fapt ei locuiesc în camere separate. Totuși, încă sunt foarte îndrăgostiți unul de altul dar nici unul nu vrea să recunoască.
La companie, lucrurile nu merg deloc bine. Pentru a scăpa de Cinar și de Cagla, Ozan și-a folosit toate economiile pentru a le cumpăra acțiunile. La un moment dat se ajunge până acolo încât nu poate plăti salariile angajaților.
‌Pentru a ieși din această situație, Ozan încearcă să găsească noi investitori.

‌Pentru a o necăji pe Menekse, Zumrut o cheamă pe soacra acesteia. Soacra lui Menekse este tot timpul nemulțumită și nu îi place nimic din ce face ea.
‌Zumrut nu se oprește aici și o invită pe fosta logodnică a lui Yalcin. Menekse se supără și merge acasă la Esra iar Zumrut o urmează.
‌Esra și Ozan merg la un eveniment important iar ele rămân acasă cu Atlas. Bineînțeles că ambele bunici încep să se certe din nou fiindcă Zumrut insistă că Atlas seamănă doar cu Ozan iar Menekse susține că copilul seamănă doar cu Esra.
‌ Mai târziu, ele observă că toate lucrurile lui Ozan sunt în camera de oaspeți. Esra se întoarce mai devreme acasă iar ele îi cer o explicație. Esra le minte că Ozan a fost răcit și de aceea a trebuit să stea în altă cameră.

La companie, Ruya face tot posibilul pentru a se apropia de Ozan. Singurul lucru pe care ea și-l dorește este să fie cu el și să o îndepărteze pe Esra din viața lui.
Ruya organizează acel eveniment de la companie, ceea ce îi face pe Ozan și pe Esra să o aprecieze. Pentru a se apropia de Ozan, Ruya aranjează cu un prieten de-al ei să se prefacă că o agresează, apoi se preface că și-a luxat piciorul. Ozan o apără de acel tip și o conduce acasă.

Următoarea seară, Ruya face un alt plan și merge la Esra acasă. Când Ozan deschide ușa o vede pe Ruya într-o stare deplorabilă și toată plină de răni pe față. Când o întreabă ce s-a întâmplat cu ea, Ruya se preface că leșină iar el o prinde în brațe.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 29.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.