Micuța rază de soare Episoadele 19-22 (rezumat)

4,229

Umran îl întreabă pe Firat despre părinții lui Guneș și dacă este fiica lui. Firat îi spune că Dila se joacă cu mintea ei și să nu creadă intrigile ei însă ea nu este convinsă și începe să se intereseze despre Elif. Sude îi spune că Firat i-a cumpărat casă și i-a plătit datoriile, ceea ce îi întărește suspiciunile.

Firat merge să vorbească cu Dila despre Guneș și întâlnește pentru prima dată adevărata ei față. Dila îl amenință că îi va spune lui Umran că Guneș este nepoata ei. Firat știe că Umran o va lua acasă și o va trata la fel ca pe Dila iar el preferă să rămână cu Elif care o iubește.
Cedează amenințărilor lui Dila și o scoate din spital dar pune pe cineva să o urmărească pentru ca să știe tot ce face.

Elif demisionează și pleacă din apartamentul ei pe care l-a cumpărat Firat și se mută temporar la Fulya.
Firat încearcă să vorbească cu ea și să o convingă să îl ierte și să se întoarcă la companie. Elif e nevoită să se întâlnească cu el pentru Guneș, fiindcă el continuă să o viziteze și propune să ia lecții de călărie la fermă.

Furia Dilei se îndreaptă și spre Firat și îi cere iubitului ei să găsească ceva împotriva lui cu care să îl poată încolți.
Yilmaz intră în biroul lui Firat și ia computerul lui și copiază conținutul din el. Găsește un videoclip în fișierele șterse, dar nu îi spune nimic Dilei.

Fulya îi împrumută bani lui Elif ca să își închirieze o locuință. Elif găsește cu greu o casă pe care să și-o permită însă este înșelată de agentul imobiliar și pierde banii.
Acest necaz o dărâmă de tot. În acea zi merge la fermă cu Guneș și cu Firat.
Firat observă că este foarte supărată și o întreabă insistent ce s-a întâmplat. Elif începe să plângă și îl îmbrățișează iar el îi spune că îi va fi mereu alături. Apoi ea îi spune că îl iartă și acceptă prietenia lui pentru Guneș dar îl roagă să fie sincer cu ea de acum înainte și să nu mai facă lucruri pentru ea fără să îi spună. Pentru Firat este greu să își țină promisiunea, având în vedere că îi ascunde că sora lui este amanta soțului ei și că el este vinovat de moartea lui.
Chiar atunci, Yilmaz îi trimite pe telefon filmarea accidentului.

In varianta originala a serialului, acesta este episodul 7.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.