Prețul fericirii episodul 112 (rezumat)

6,123

Dogan, tatăl lui Kumru, se întoarce în Turcia pentru câteva zile deoarece are informații că ea are o relație ascunsă și nu vrea să repete aceeași greșeală ca în trecut.

Kumru găsește un șoarece acasă și se sperie. Yildiz, care dorește să se împrietenească cu ea pentru că este celebră, nu ratează ocazia și o invită să stea la ea câteva zile. Kumru refuză la început dar când Yildiz vorbește despre fericirea familiei ei, ea se enervează puțin și acceptă invitația.
Noaptea, Kumru îl invită pe Cagatay în camera ei.
Yildiz se trezește și când vede că soțul ei nu este lângă ea, merge să îl caute dar îl găsește în bucătărie.

A doua zi, Dogan merge după Kumru acasă la Yildiz ca să o cunoască pe ea și pe familia ei și să afle ce fel de oameni sunt noii prieteni și vecini ai fiicei lui.
Apoi ei se cazează la hotel.

Un bărbat pe nume Sedat, o presează pe Feyza să îi plătească datoria pe care o are la el. Feyza încearcă să ia un avans de la firmă dar renunță când i se spune că nu se poate fără acordul lui Cagatay. Ea nu vrea să îi ceară lui ajutorul dar Sedai află necazul ei și îi spune lui Cagatay iar el îi plătește datoria pe care a făcut-o pentru tratamentul fiului ei.
În timp ce vorbește despre asta cu Cagatay, Feyza începe să plângă iar el o consolează și o îmbrățișează, moment în care intră Ender și din nou înțelege greșit.

Omer află că tatăl său bolnav s-a căsătorit cu asistenta lui, o femeie care urmărește doar averea lui.
Este tare îngrijorat și le povestește lui Emir și lui Caner iar băieții propun să o lase pe Ender să-i despartă.
Ender refuză la început, dar când Omer spune că plătește 1 milion de dolari, acceptă imediat pentru că are nevoie de bani.
Încep prin a căuta informații despre asistentă dar când nu găsesc nimic, Ender vrea să o includă pe Yildiz, care este expertă în despărțiri.
Yildiz acceptă și ea tot pentru bani fiindcă vrea să-și înscrie fiul la o creșă scumpă dar nu vrea să-i mai ceară bani lui Cagatay.

Kumru și Cagatay se întâlnesc din nou la hotel. Dogan o urmărește pe Kumru iar Ender îl urmărește și ea pe Cagatay împreună cu Caner, fiindcă vrea cu tot dinadinsul să dovedească faptul că are o aventură cu Feyza.
Caner vorbește cu recepționerul și verifică lista clienților dar nu găsește nimic înregistrat pe numele lui Cagatay. În schimb, este rezervată o cameră pe numele lui Sedai și obține cheia camerei lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.