Interviu cu Alp Navruz si Alina Boz (Cenk si Azra din serialul Tine-ma de mana)

5,533

Este prima dată când jucați împreună. Ați acceptat rolul pentru că energiile voastre sunt compatibile?
Alp: Eu și Alina ne-am cunoscut înainte de proiect. Sectorul nostru este despre schimbul de emoții, de aceea dacă nu primești ceea ce dai, nu va funcționa. Cred că energia noastră se îndreaptă în aceeași direcție. În plus mi-a plăcut povestea și am vrut să fac parte din ea.
Alina: E mult mai simplu să lucrezi cu o persoană pe care o cunoști. Energia partenerului e foarte importantă.

Ați putea să ne spuneți mai multe despre serialul Ține-ma de mână și despre personaje?
Alina: Imi place că Azra e foarte puternică. Trece prin multe greutăți și de câte ori crezi că lucrurile se îndreaptă și va răsufla, apare din nou altă problemă. Este o luptă pentru supraviețuire. Când am citit scenariul nu m-am plictisit ci am văzut întreaga poveste desfășurându-se în fața ochilor mei. Când am aflat cine vor fi colegii mei, mi-am dorit și mai mult să fac parte din proiect.
Alp: Serialul este o adaptare și o poveste foarte bine cunoscută în lume și am crezut de la început că vom putea să obținem un rezultat și mai bun. Cenk este un personaj care trăiește în umbra trecutului și se hrănește din rănile sale. Va învăța că acest lucru este greșit pe măsură ce își cunoaște mai bine sentimentele. Cred că oricine urmărește serialul se va regăsi puțin în Cenk.

Este vreo asemănare între voi și personaje?
Alina: Amândouă suntem puternice, luptătoare și nu ne plângem.
Alp: Eu imi descarc stresul sau supărarea prin sport iar Cenk face la fel. Pe lângă asta, Cenk e o persoană retrasă iar mie îmi place singurătatea. Amândoi ne exprimăm sentimentele prin scris sau prin muzică.

Aveți în viața voastră intrigi la fel ca în serial?
Alina: Nu am în viața mea. De fapt, sunt una din acele persoane care sunt surprinse să vadă intrigi.
Alp: Filozofia mea e: “oameni puțini dar cu suflet”, și nu accept în viața mea oameni intriganți.

Ce înseamnă celebritatea pentru voi?
Alp: Pentru mine nu e foarte importantă. E bine să fi iubit și apreciat dar și celebritatea are limite.
Alina: Eu sunt mai interesată de muncă decât de faimă. Am fost o fană a teatrului din copilărie. Am jucat teatru din clasa întâi până în clasa a 7-a apoi am început să joc în seriale. Am ajuns până aici pentru că îmi place profesia mea. Faima este oricum un lucru interesant.

Care sunt visele voastre?
Alina: Poate un proiect în străinătate. Am vise ca o viață bună și o familie fericită, și vreau să rămân mereu fericită și integră.
Alp: Visele mele sunt temporare pentru că le-am îndeplinit. Poate par prea încrezător, dar în proiectul meu anterior mi-am spus, “am de gând să muncesc foarte bine, și următorul meu rol va fi principal”. Asta s-a întâmplat acum.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.