Trailerul al doilea al serialului Mucize Doktor a fost lansat iar fanii lui Onur Tuna au indragit deja noul lui rol

1,674

Mucize Doktor este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale anului. Serialul este o adaptare după celebrul serial The Good Doctor și va fi difuzat pe postul Fox TV din luna septembrie. Personajul principal este interpretat de Taner Ölmez, unul dintre cei mai promițători tineri actori din ultima perioadă.

Primul trailer al serialului a fost lansat săptămâna trecută și a fost foarte apreciat, având deja 1 milion de vizionări pe YouTube. Telespectatorii au fost foarte încântați, prin urmare trailerul al doilea care a fost lansat în urmă cu o zi are deja 500 de mii de vizionări.

Fanii actorului Onur Tuna, care a dat viață personajului Alihan în serialul Prețul fericirii, sunt impresionați de noul său rol în Mucize Doctor.

Serialul spune povestea lui Ali, un tânăr care suferă de Sindromul Savantului. Născut în mediul rural și supus diferitelor torturi de către tatăl său apoi crescut în orfelinat, Ali reușește să își îndeplinească visul de a deveni medic.

Distribuția serialului este foarte bine structurată iar serialul se anunță a fi un mare succes.

Distribuție: Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Reha Özcan.

Iată cele două trailere:

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.