Interviu cu Keremcem si Ozgu Kaya (Ali si Sevda din serialul Dragoste si secrete)

2,793

Ai primit o pregatire speciala pentru secventele de actiune din serial. Cum a fost procesul de pregatire?
Keremcem: Am avut două, trei luni de pregătire pentru rol înainte de începerea filmărilor. Am avut în echipa noastră regizor de acțiune, cascador și instructor de arte marțiale. Deci a fost un proces de pregătire foarte profesionist, de nivel internațional. Ne antrenam la lupte după care regizorul stabilea coregrafia.

Esti in industria serialelor de mai bine de 15 ani. Cum a evoluat industria?
Keremcem: Înainte filmam cu o singură cameră video și o singură echipă, episoade de doar 70 de minute. Acum, se filmează cu două sau patru camere, două echipe iar episoadele durează cel puțin 140 de minute. Prelungirea duratei episoadelor este interesantă și unică în lume, dar am evoluat foarte mult din punct de vedere tehnic.
Acum vindem seriale TV în întreaga lume iar televiziunile care le transmit, împart un episod în cinci și îl difuzează zilnic.

Ei bine, ai fost actor de rol principal si in urma cu 15 ani si acum… Iar acum majoritatea partenerelor de rol sunt din generatia Z, cu varsta de 22, 23 de ani. Se simte diferenta dintre generatii?
Keremcem:
De exemplu, partenera mea Özgü are 23 de ani. Ea alege să profite de experiența mea. În trecut, diferența între generații era de 10 ani iar acum a scăzut la 3 ani. Acesta este un sentiment foarte diferit. Dar cu Özgü nu simțim nicio diferență pentru că eu urmăresc tehnologia și industria iar Ozgu este, de asemenea, o persoană matură. Desigur că uneori o văd cumpărând genți de pe internet. (Râde)

Domnisoara Ozgu ai invatat ceva de la Keremcem?
Özgü: Lucrez pe un platou minunat. Cea mai mare parte a timpului meu o petrec cu Keremcem. De asemenea beneficiez și de experiențele în actorie și de viață ale actorilor Engin Hepileri și Ahmet Mekin.

Am auzit ca ai studiat muzica …
Ozgu: Sunt încă studentă, de fapt, studiez opera la Conservator.
Keremcem: Are o voce de privighetoare. Când cântă Ozgu, mie îmi vine să nu mai cânt. Vocea ei este mai mult decât minunată.

Cat de multe lucruri aveti in comun? De fapt amandoi sunteti cantareti si actori …
Ozgu: Motivul pentru care eu și Keremcem ne înțelegem atât de bine este muzica. Muzica este slăbiciunea mea.

Iti doresti sa ramai in actorie sau planuiesti sa te indrepti spre muzica?
Ozgu
: Desigur, am țeluri legate de muzică dar acum progresez în actorie și sunt foarte nouă în acest sector. Nu sunt lacomă. Vreau să avansez cu pași siguri. Am avut oportunități foarte bune în muzică dar le-am amânat.

Ai 23 de ani, esti faimoasa si ai fani. Te-a speriat asta vreodata?
Ozgu: La început, nu puteam să cred și să accept pentru că primul personaj pe care l-am jucat a fost un personaj foarte confuz iar doamnele mai în vârstă de pe stradă îmi spuneau: „Copiii s-au certat din cauza ta” sau ceva de genul. Dar primeam reacții mai pozitive din partea tinerilor. Am fost foarte surprinsă când fanii mei au început să vină pe platourile de filmare. Pentru că depun eforturi mari pentru noi. De asemenea, este foarte special să simți dragostea lor.

Publicul iubeste personajul Ali Hoca …
Keremcem: Da, este un grup mare de fani care-mi spun mereu Hoca. Le place foarte mult. Chiar au realizat un clip cu momente în care Özgü spune “Hocam”.

Ai spus ca ai aceleasi valori etice precum Ali Hoca. Care sunt acestea?
Keremcem: Ali Hoca este un om care a experimentat lucruri ciudate în trecutul său dar a ales întotdeauna bunătatea și dreptatea. În acest sens, ne asemănăm. Un personaj care stă lângă corectitudine, bine și dreptate. Și eu încerc să fiu astfel. Acesta nu este un efort forțat, ci așa sunt eu.

Esti indragostita?
Ozgu: Nu. Nu este nimeni în viața mea. Sunt concentrată pe munca mea și sunt foarte fericita.

Esti una dintre persoanele care iubesc singuratatea?
Ozgu: Da, pentru că atunci când am venit la Istanbul, am locuit singură doi ani și m-am obișnuit. Nu mă plictisesc niciodată. Sunt în pace cu mine și îmi place să petrec timpul cu mine. Actoria contribuie, de asemenea, la acest lucru. Pe măsură ce văd diferite personaje, mă descopăr.

Ce aspecte ai descoperit mai tarziu?
Ozgu: De exemplu, am jucat un personaj gelos, ambițios. A fost un personaj care a primit și o reacție din partea publicului. Acesta mi-a permis să-mi descopăr latura ambițioasă din mine.

Dar personajul Sevda?
Ozgu: O iubesc pe Sevda. Nu m-am plâns deloc, chiar și atunci când am lucrat foarte mult și eram foarte obosiți. Sunt foarte recunoscătoare pentru locul în care mă aflu. Iubesc actoria și îmbrățișez dificultățile pe care le aduce. Oboseala poate fi controlată. Am interiorizat foarte mult personajul și scenariul.

Canti la chitara, nu?
Ozgu: Cânt la chitară, vioară și pian. Am studiat chitara clasică în școala primară. Apoi canto. Apoi am intrat la liceul de arte plastice. Cânt la pian încă din gimnaziu. Mă concentrez pe ceea ce fac și încerc să o fac bine. Cred că sunt obsedată de această problemă. Deci, când am fost la universitate, mi-am dorit scena, nu instrumentul. Pasiunea mea pentru actorie vine de la cursurile de scenă din facultate.

Esti mereu foarte calm, ca si cum nu te-ai putea enerva niciodata …
Keremcem: (râde) Nu sunt un om care știe să se enerveze pentru că am crescut într-o familie care nu a ridicat niciodată tonul. Sunt o persoană care stă să discute chiar și când se enervează și cred în importanța comunicării.

A fost vreodata nervos pe platourile de filmare?
Ozgu: Chiar și furia lui include calm dar fiind obișnuiți cu el calm, atunci devenim încordați. Dar poate fi logic chiar și când se enervează…
Keremcem: Nu reușesc să țip. Când mă enervez, nu spun lucruri semnificative. Dar e frumos că se înțelege tăcerea mea. Acum înțeleg că am o parteneră care îmi înțelege tăcerea. (râde)

Cum este Ozgu la filmari?
Keremcem: Foarte veselă … Râde atât de dulce. Uneori începe să râdă de ceva la care nu toată lumea râde și nu se poate opri. Eu reușesc să o opresc. S-a întâmplat să o așteptăm să se oprească din râs. Poate să râdă chiar și la patru dimineața. Acest lucru crește motivația echipei.
Ozgu: Din pricina rolului plâng mult la filmări, de aceea organismul începe, după o vreme, să reacționeze râzând. În plus pot să și plâng destul de repede. Încep să plâng chiar și când mă gândesc la scena respectivă.

Esti sentimentala?
Ozgu: Sunt foarte sentimentală.
Keremcem: Este foarte tânără, dar foarte matură. La început, când am aflat că am o parteneră în vârstă de 23 de ani, m-am speriat puțin, dar nu știam cât de profesionistă este. Totuși, am văzut că este foarte harnică și disciplinată. Lucrează cu mare energie până la ore târzii. Chiar și în momente când credeam că va spune “ajunge!”, nu a scos niciun cuvânt. Poate alerga ore în șir pe tocuri.

Ai crescut in Istanbul?
Ozgu: Eu sunt din Ușak, am crescut acolo. Am venit la Istanbul să studiez la Conservator.

Te-a speriat mutarea in Istanbul?
Ozgu: Sunt o persoană curajoasă. Între mine și parinții mei nu e mare diferență de vârstă. Suntem ca și prietenii. Ei au fost mereu cei care m-au încurajat. M-am simțit întotdeauna foarte puternică pentru că familia mea era în spatele meu. De asemenea, Conservatorul m-a pregătit pentru acest sector. Acolo este un loc unde există ego-ul artistului.

Cum definesti ego-ul artistului?
Ozgu: Ceea ce numesc eu ego-ul artistului este ceva care hrănește oamenii. Crează concurență. De exemplu, chiar și cei mai buni prieteni concurează pentru a obține un rol în Conservator. Este în fiecare industrie și nu este un lucru rău.

Ai trait experienta casatoriei la treizeci si ceva de ani. Acum, la inceputul anilor patruzeci, ti-ai dori sa devi tatic?
Keremcem: Sunt la o vârstă care îmi priește din toate punctele de vedere. Am învățat multe, dar sunt conștient că mai am foarte multe de învățat. Nu mă căsătoresc doar pentru a mă căsători. Când faci ceva cu voință ajungi să ai success. Când suntem în situația de a decide ce vrem și ce nu vrem din ce ne aduce viața, luăm deciziile corecte. Într-o astfel de situație sunt eu. Viața este ceea ce ni se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Și mă străduiesc să nu spun niciodată “niciodată”.

Este ceva despre care in trecut ti-ai spus “niciodata nu as face asta” dar in cele din urma ai facut-o?
Keremcem: Sunt atât de multe lucruri… De exemplu, când a venit prima propunere de actorie, am râs. Dar trei ore mai târziu m-am dus și m-am întâlnit cu producătorul.

Care este locul iubirii in viata ta?
Keremcem: Cred că îmi ascult inima. Direcția inimii, petrecerea timpului, a privi viața dintr-un anumit punct este ceva special. Am avut șansa să trăiesc dragostea. Nu mă îndrăgostesc la prima vedere, ci pe măsură ce cunosc persoana.
Ozgu: Eu sunt sentimentală, dar avansez rațional. Și eu ma îndrăgostesc pe măsură ce cunosc persoana, nu la prima vedere. Sunt genul de persoană care se poate pierde pe sine când se îndrăgostește, dar progresează și într-o manieră planificată. Când spun că ma pierd, vorbesc despre a fi cineva care nu poate controla dulcea emoție pe care am experimentat-o ​​și mă bucur de momentul respectiv.

Iubirea este ceva care se maturizeaza in timp si se schimba ca traire?
Keremcem: Ca orice sentiment și iubirea evoluează. Există desigur o diferență între a te îndrăgosti la 18 ani și a te îndrăgosti la 40 de ani. Fiecare vârstă are propria ei frumusețe. Dacă o inimă s-a îndrăgostit o data, se poate îndrăgosti din nou. Acea dragoste poate să nu fie aceeași dragoste. Dar e dragoste.

Familia ta traieste in alt oras. Sunt ingrijorati pentru tine?
Ozgu: Familia este cea mai mare șansă din viata mea. Deși am crescut într-o localitate mică, m-au crescut cu o abordare foarte modernă. Mama și tata sunt confidenții mei. Și mai am un frate mai mic care locuiește cu noi.

S-a schimbat familia de-a lungul timpului sau crezi ca se schimba?
Keremcem: Ca un bărbat care a fost căsătorit și a divorțat, am fost curios de căsniciile din Milas, locul unde m-am născut. M-am gândit că poate am trăit asta pentru că lucrez în domeniul meu dar am descoperit că din 20 de colegi din școala generală, 18 au divorțat, doar doi mai sunt căsătoriți. S-au schimbat căile de comunicare. Trebuie să te adaptezi schimbărilor. Important este ca în toate acestea să reușești să fii bun și corect.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.