Dragoste si secrete – episodul 8 (rezumat)

4,523

Kurt îi spune lui Ali că l-a găsit pe fratele lui dar a murit într-un incendiu la fabrica unde lucra. Devastat, Ali merge să îl vadă. E sigur că nu poate să fie o coincidență faptul că a murit chiar acum când era atât de aproape de a-l găsi și își promite că îl va răzbuna.
Sevda vrea să îi fie alături și să îl consoleze dar Ali o respinge și îi spune să plece fiindcă nimeni nu este în siguranță alături de el.

Vedat îl caută pe Pilot toată noaptea însă fără nici un rezultat. Dimineața merge din nou la Ali, bănuind tot mai mult că el l-a răpit. Tugce îl vede la ușa lui și îi spune că nu este acasă ci este la înmormântarea fratelui său. Vedat merge acolo și îl vede pe Kurt alături de Ali. Îl recunoaște și vrea să îl împuște dar Ekrem, care lucrează pentru Kurt, îl oprește spunându-i că astfel îl pune și mai mult în pericol pe Pilot. Vedat il urmărește apoi pe Kurt dar îi pierde urma fiindcă Ekrem îl anunță.
Vedat apelează la ajutorul lui Uygar iar el il convinge că și Ali este implicat. Apoi Uygar îi spune unchiului său că vrea să îl ajute pe Pilot dar de fapt vrea să se folosească de situație ca să îl distrugă pe Ali. Îi arată fotografia lui Kurt pe care i-a dat-o Vedat iar bătrânul îi spune cine este acela și că ar fi mai bine să nu se implice.
Uygar merge la Vedat și îi spune că tipul din fotografie îl protejează pe Ali și că unchiul lui i-a zis că probabil el nu are nici o legătură cu Pilot, dar l-a răpit la cererea lui Ali. Îl instigă să îl răpească pe Ali ca să îl facă pe Kurt să îl elibereze pe Pilot.

Duygu a aflat de la Hudaverdi că Pilot a fost răpit și este îngrijorată pentru el.
În timp ce își aranjează medicamentele pe raft, își amintește cum Pilot a prins-o în brațe când era să cadă de pe scară.
Duygu merge apoi la Vedat și îl întreabă dacă este adevărat că a fost răpit și dacă are legătură cu tipii care au făcut scandal în farmacie. Vedat o asigură că nu are legătură cu ei dar nu îi spune mai multe.
Când se întoarce acasă, trecând pe lângă moschee, Duygu se gândește la clipa când s-a întâlnit prima dată cu Pilot acolo.

Hudaverdi îi spune Sevdei că Ali este distrus după ce și-a pierdut fiul și fratele și măcar ea să nu îl părăsească fiindcă o iubește.
Ali îi spune lui Kurt că vrea toate informațiile pe care le poate găsi despre fratele lui și despre persoana cu care a ajuns la spital dar Kurt trage de timp și îl sfătuiește să aștepte să se liniștească înainte de a începe investigațiile. Atunci Ali merge la spital și cere informații despre pacientul care a fost dus odată cu fratele lui. Acela a fost transferat la alt spital iar recepționera nu găsește nimic în calculator despre el. În cele din urmă, Ali îl găsește dar Kurt îl ucide înainte de a ajunge la el.
Atunci Ali face un test ADN ca să verifice dacă într-adevăr acela a fost fratele lui. De data aceasta nu apelează la ajutorul lui Kurt ci la Duygu. Sevda îl însoțește peste tot deși el insistă să îl lase singur. Când primește rezultatul află că nu este fratele lui și merge la Kurt să îi ceară socoteală. El îi spune că ori a fost o încurcătură ori este un trădător printre ei care vrea să le strice prietenia însă Ali este sigur că cineva vrea să îl împiedice să își găsească fratele.

Sinan se îndrăgostește de Zeynep, fiica lui Kurt.
Vedat încearcă să îl răpească pe Ali dar nu reușește fiindcă el îi învinge cu ușurință pe toți oamenii lui. Atunci Vedat o răpește pe Sevda știind că ea este punctul lui slab și îi dă 2 ore la dispoziție ca să i-l aducă pe Pilot.
Uygar află despre asta și încearcă disperat să îl convingă pe Vedat să o elibereze pe Sevda spunându-i că nu Ali l-a răpit pe Pilot însă el nu îl crede. Uygar îl șantajează apoi pe unchiul lui amenințând că dacă nu îi cere lui Kurt să intervină, îi va spune lui Ali că el l-a angajat pe Kepçe (Polonic).
Ali află că Kurt l-a răpit pe Pilot și îi cere ajutorul. Kurt nu vrea să îl elibereze dar îl ajută să afle adresa unde se află Vedat cu Sevda.

Ekrem îi promite Sevdei că o ajută să fugă. O scoate din cabana unde o ține Vedat și o duce pe malul mării unde vrea să o arunce de pe stâncă fiindcă cu puțin timp înainte ea l-a auzit spunându-i lui Kurt adresa unde se află și nu poate să riște să fie dat de gol.
Ali îi găsește, îl împușcă pe Ekrem și o salvează pe Sevda. O îmbrățișează și îi spune că nu va permite să i se întâmple nimic rău.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.