Ma numesc Zuleyha – episodul 65 (rezumat)

9,744

Zuleyha îi spune lui Yilmaz că Adnan este fiul lui și motivele pentru care a fost nevoită să îi ascundă asta, începând de la ziua când Hunkar a obligat-o să se căsătorească cu Demir. La urmă îi spune că Mujgan știe și că ea a împușcat-o.
Yilmaz este foarte supărat pe Zuleyha și vrea să meargă la conac să își ia fiul. Züleyha îl imploră să aștepte până vor găsi o soluție ca să plece împreună în siguranță dar Yilmaz îi spune că ea nu mai înseamnă nimic pentru el.
Atunci Zuleyha îi spune că dacă face asta, se va sinucide fiindcă nu mai are putere să lupte sau să stea departe de copiii ei. Îi zice să meargă să îl ia pe Adnan și să nu uite că l-a iubit până la ultima suflare și tot ce a făcut a fost pentru el. I-o încredințează pe Leyla lui Gulten, care și ea este acolo. Se aruncă de pe balcon dar Yilmaz o prinde la timp și o salvează apoi îi promite că nu va face nimic fără ea. Demir chiar atunci mergea la spital și îi vede dar Zuleyha îl convinge că a ieșit pe balcon să ia aer și a alunecat iar Yilmaz, care tocmai apăruse, i-a sărit în ajutor.

Yilmaz merge la conacul Yaman să o împuște pe Hunkar. O urmărește când merge singură în grajdul cailor dar nu poate să o împuște fiindcă chiar atunci apare Adnan. Rămâne la conacul său și își privește fiul de departe, abținându-se cu greu să nu îl ia de acolo.
Züleyha insistă să fie externată în aceeași zi și are un plan prin care să fugă din oraș. Imediat după ce ajunge la conac, îl duce pe Adnan la Yilmaz.
Seara, Yılmaz se întoarce acasă și o acuză pe Mujgan că a împușcat-o pe Zuleyha. Mujgan și Behice neagă iar Fekeli le susține. La insistențele lui, Yilmaz își cere scuze de la Mujgan dar totul este o parte a planului pe care l-a făcut cu Zuleyha.

Hatip este găsit și tot orașul crede că l-au ucis afaceriștii din Ankara care au apărut recent în oraș.
În urma unui mic accident, Fikret, nepotul lui Feleki, o întâlnește pe Sermin. Merg împreună la o cafenea, unde Şermin îi povestește tot ce știe despre Fekeli, Yilmaz și familia Yaman.
Cetin îl observă pe Fikret trecând des pe la fabrică și îi spune lui Fekeli. Împreună, merg la hotelul unde este cazat și îl întreabă cine este și ce problemă are cu ei. Fikret îi spune lui Fekeli că este nepotul lui.

Hunkar pune paznici la poartă și nu îi mai permite lui Demir să intre în conac. Demir face scandal iar Hunkar iese cu pușca la el și după ce îi reproșează că a trădat-o ținând legătura cu Sevda, îi interzice să se mai apropie de pământurile ei. După aceea schimbă numele firmei din Adnan Yaman în Hunkar Yaman.
Ca răzbunare, Demir participă la nunta lui Sebahattin însoțit de Sevda. Sermin o anunță pe Hünkar.
Hunkar ajunge la nuntă când Demir o prezintă invitaților pe Sevda spunându-le că a fost iubita lui Adnan și că ea este femeia care ar fi trebuit să fie soția lui iar pentru el este a doua mamă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.