Ma numesc Zuleyha – Episodul 10 (rezumat)

12,403

Privirile lui Zuleyha și Yilmaz s-au întâlnit.  Zuleyha a fost șocată să vadă că bărbatul iubit este în viață dar nu a avut posibilitatea să vorbească cu el fiindcă Cengaver a provocat un scandal iar Demir a avertizat-o să nu îl umilească în fața celorlalți și a dus-o repede la mașină. Zuleyha și-a dat seama că Demir a mințit-o și i-a spus să oprească mașina pentru că vrea să se întoarcă la Yilmaz. Demir a refuzat iar ea a sărit din mașină și s-a rănit. A vrut să fugă dar el a prins-o. Zuleyha i-a spus că Yilmaz e soțul ei și îl va iubi toată viața apoi a leșinat. Demir a dus-o acasă și l-a chemat pe medicul Sebahattin.

Yilmaz s-a întors acasă foarte bulversat și supărat. A visat mult la ziua când se vor întâlni dar nu și-a imaginat niciodată că ea va fi atât de surprinsă când îl va vedea. I-a povestit lui Fekeli iar el l-a sfătuit să nu renunțe la iubirea lor înainte de a afla dacă e adevărat că Zuleyha l-a părăsit pentru bani și nu îl mai iubește. Yilmaz s-a gândit toată noaptea la vorbele lui iar dimineața s-a decis să meargă la ferma Yaman ca să afle care este adevărul chiar de la Zuleyha însă pe drum l-a accidentat din greșeală pe un copil și a trebuit să îl ducă la spital. A anunțat familia și a așteptat cu ei până a ieșit din operație.
Gafur a aflat de accident și i-a povestit lui Hunkar apoi l-au mituit pe tatăl copilului ca să îi mintă pe muncitori că Yilmaz l-a lovit cu mașina și l-a lăsat pe marginea drumului și că Demir a plătit pentru operație și spitalizare.

Zuleyha s-a trezit și a vrut să îi spună lui Demir tot adevărul dar Hunkar a oprit-o. I-a spus că Demir știa deja că Yilmaz a fost soțul ei și a avertizat-o că dacă va afla că copilul nu este al lui, va plăti și ea și copilul. A închis-o în cameră ca să nu fugă. Seara Sebahattin a mers să o consulte pe Zuleyha iar ea l-a rugat să o ajute să fugă la Yilmaz dar el a sfătuit-o să nu facă asta pentru că Demir este nemilos. Zuleyha s-a hotărât să schimbe tactica și întâi și-a cerut scuze de la Hunkar și i-a spus că își acceptă soarta apoi l-a îmbrățișat pe Demir, și-a cerut scuze și de la el și i-a spus că nu va renunța la căsnicia lor pentru nimeni fiindcă a realizat că îl iubește.

Demir s-a întâlnit cu Cengaver și i-a cerut să afle unde locuiește Yilmaz și cu ce se ocupă. În scurt timp Cengaver a aflat că Yilmaz a cumpărat fabrica de bumbac și  că localnicii îl numesc “noul stăpân al Cukurovei”.
Gafur era furios pentru că Demir nu l-a plătit pentru informațiile care i le-a dat despre Yilmaz și i-a spus soției sale că Yilmaz a fost iubitul lui Zuleyha. După aceea a regretat și a insistat să nu spună nimănui pentru că Demir îl va ucide dacă se va afla.

Yilmaz i-a trimis vorbă lui Gulten că vrea să o vadă. Tânăra s-a pregătit entuziasmată și a mers la locul de întâlnire dar Yilmaz a chemat-o ca să o roage să îl ajute să se întâlnească cu Zuleyha. Gulten s-a întors acasă foarte necăjită. Seara, Zuleyha a rugat-o să îi dea un bilet lui Yilmaz. Saniye a găsit biletul și a certat-o pe Gulten iar Gafur l-a luat și i l-a dat lui Demir, sperând că îi va plăti suma promisă.
A doua zi dimineața Demir a trimis-o pe Gulten să îi dea acel bilet lui Yilmaz apoi să îi spună lui Zuleyha că i-a transmis mesajul. Gulten nu a avut de ales pentru că Demir a amenințat-o că îi va ucide pe Gafur și pe Saniye dacă nu face asta.
Următoarea zi, Zuleyha se pregătea să meargă să se întâlnească cu Yilmaz crezând că Demir a plecat la serviciu dar el s-a întors pe neașteptate și a închis-o în cameră apoi a plecat. Zuleyha a bătut în ușă și a strigat cu disperare iar Hunkar a auzit-o și a întrebat-o ce s-a întâmplat. Zuleyha i-a spus că Demir îl va ucide pe Yilmaz iar Hunkar a plecat după el.

Demir și Yilmaz s-au întâlnit. Amândoi au scos armele dar Yilmaz a reușit să o ia pe a lui Demir. I-a spus că nu îl va ucide pentru că nu vrea să rămână orfan copilul său dar se va răzbuna. S-a întors și a vrut să plece. Demir avea altă armă și a vrut să îl împuște pe la spate dar atunci a ajuns Hunkar și l-a strigat. Yilmaz s-a întors și văzând că Demir avea arma îndreptată spre el, a vrut să îl împuște însă a nimerit-o pe Hunkar fiindcă s-a pus în fața lui. După aceea Demir l-a împușcat pe Yilmaz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.