Ma numesc Zuleyha episodul 104 (rezumat)

10,051

Zuleyha o împușcă accidental pe Umit. Când Umit cade la pământ, Zuleyha observă perna de pe burta ei și realizează că nu este însărcinată.
Din cauza șocului, nu știe ce să facă. Adnan este în mașină și claxonează și astfel Zuleyha îl găsește și îl duce acasă.
Hakan vede întregul incident și o ia pe Umit și arma lui Zuleyha, pe care o va păstra ca atu împotriva lui Demir.

Zuleyha le spune situația lui Fekeli și lui Fikret apoi cei trei merg la locul unde a lăsat-o pe Umit dar nu o găsesc acolo. Mașina ei lipsește, de asemenea. Atunci se gândesc că a supraviețuit și că a plecat singură cu mașina.
Betul îi urmărește și află toate acestea.

Hakan aruncă mașina lui Umit într-o prăpastie, facând să pară că a murit în accident.
O săptămână mai târziu este găsită dar nimeni nu bănuiește ce s-a întâmplat.
Fikret o înmormântează.

Hakan își dă seama că Zuleyha nu știe unde este Demir. Îi spune lui Abdulkadir că are nevoie de ea pentru ca să-l ajute să-și construiască o reputație bună în oraș, de aceea nu vrea ca ea să fie arestată.
Într-o zi, când Zuleyha este în oraș, un hoț îi fură geanta iar Hakan care se afla întâmplător acolo, îl prinde și i-o returnează.
În altă zi, se întâlnesc din nou în oraș iar Zuleyha îi mulțumește pentru ajutor și se prezintă însă el pleacă fără să îi spună numele lui.

Zuleyha îl roagă pe detectivul Șadi să-l caute pe Demir dar nu mai are speranțe că îl va găsi în viață.
Șadi e sigur că Demir este în oraș.
Tot el află că tipul care a cumpărat acțiunile lui Zuleyha se numește Mehmet Kara. Zuleyha e ușurată că acțiunile nu au ajuns la Hakan Gumusoglu.

Betul îl cunoaște pe Abdulkadir când merge întâmplător la atelierul lui. Află că vrea să cumpere terenuri în Cukurova dar nu poate fiindcă majoritatea sunt deținute de boierii din zonă iar ei nu vor să vândă. Betul îi spune că este rudă cu Yaman și îi propune să-l ajute să obțină terenul dorit.

Betul vrea să-l facă pe Fikret să se îndrăgostească de ea și să pună mâna atât pe averea Yaman, cât și pe moștenirea lui Fekeli.
Ercan, directorul își dă seama că ea se pregătește să preia compania.
Planurile lui Betul sunt date peste cap atunci când Zuleyha merge la ședința consiliului de administrație.
Cu toate acestea, adevărata surpriză a ședinței este sosirea lui Hakan la companie. Hakan se prezintă drept Mehmet Kara, noul acționar al companiei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.