Ma numesc Zuleyha episodul 130, 131 (rezumat)

6,139

După ce a aflat că Abdulkadir l-a ucis pe Fekeli, Fikret merge la micul conac să-l împuște dar Abdulkadir plecase fără să știe că el a aflat.
Fikret pleacă de la conac în trombă.
Lütfiye se teme că Fikret îl va ucide pe Abdulkadir și îl caută la fabrica de bumbac. Îl găsește pe Fikret acolo dar el o asigură că nu va face nimic.
Totuși Lutfiye este îngrijorată când îl vede atât de calm.
La rândul ei, Züleyha merge la atelierul lui Abdulkadir crezând că Fikret va merge acolo. Hakan o vede pe Züleyha și o întreabă ce caută acolo însă ea pleacă fără să-i dea un răspuns.

În acea seară, Fikret îl răpește pe Abdulkadir și îl duce într-o cabană.
Abdulkadir recunoaște că l-a ucis pe Fekeli dar nu îi spune tot adevărul, că Mehmet este Hakan Gümüşoğlu.
Fikret dă foc cabanei dar îi lasă un cuțit ca să se dezlege singur și să se salveze dacă poate, așa cum i-a făcut Yilmaz lui Demir.
Abdulkadir scapă și se duce și îi povestește lui Hakan ce s-a întâmplat și că nu l-a trădat.

Züleyha află că Çolak a distrus locuințele muncitorilor ei.
Îl întâlnește în oraș și îl confruntă spunându-i că nu va deveni boier respectat dacă îi tratează așa pe sărmani. Toți cei din jur care o aud, o aplaudă.
Çolak își dă seama că a procedat greșit și că nu o va putea intimida pe Zuleyha și își schimbă tactica. Își trimite fiul să le ceară scuze muncitorilor iar el își cere scuze de la Zuleyha.
Seara, Çolak îl pune pe un angajat de la moara lui Zuleyha să o sune și să o mintă că a avut loc un accident și sunt muncitori răniți. Zuleyha pornește în grabă spre moară.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.