Ma numesc Zuleyha – episodul 21 (rezumat)

7,041

Demir pleacă de la fermă împreună cu Zuleyha și se cazează la un hotel din Adana. Îi spune lui Zuleyha că doar în ea are încredere fiindcă Hunkar l-a supărat foarte mult pentru că nu a crezut că e nevinovat.
Yilmaz și Mujgan mergeau la un restaurant când Demir și Zuleyha se îndreptau spre hotel. Mujgan îi spune lui Yilmaz că a observat că Demir o iubește foarte mult pe Zuleyha dar ea nu îl iubește la fel și că probabil ea a iubit pe altcineva în trecut. Îl întreabă dacă el ar mai putea să iubească pe cineva iar Yilmaz îi spune că fosta lui iubită l-a rănit foarte mult dar ar putea să iubească femeia care îi va vindeca acea rană. Mujgan încă nu știe că Zuleyha a fost iubita lui și îl întreabă ce ar face dacă acea femeie ar intra acum în restaurant. Yilmaz o ia de mână și îi spune că ar ignora-o pentru că a început o nouă viață alături de ea.

A doua zi Yilmaz o vizitează pe Mujgan la spital și o vede salvând viața unui pacient care tocmai și-a ucis soția în bătaie. Îi spune că ar fi trebuit să îl lase să moară iar Mujgan este șocată de atitudinea lui și îi spune că ea e medic, nu judecător. Yilmaz își dă seama că are dreptate. Seara merge în vizită la ea cu un buchet de flori și îi spune că nu suportă gândul că e supărată pe el și că s-a îndrăgostit de ea apoi o sărută.

Demir o duce pe Zuleyha în oraș și îi arată o casă pe care intenționează să o cumpere pentru ei. Îi spune că acolo vor fi o familie fericită și că pe viitor poate vor mai avea un copil. După aceea o duce la compania sa, o prezintă angajaților și îi spune că de acum se va consulta cu ea, nu cu Hunkar, în privința afacerilor. De acolo, Zuleyha merge în oraș să ia prânzul cu Nihal. Se întâlnesc cu o prietenă de-a lui Hunkar și îi spune că s-au mutat de la fermă. Hunkar nu a vrut să se afle fiindcă era sigură că Demir se va întoarce curând acasă și este pusă într-o situație stânjenitoare când află că toate prietenele sale știu.

Demir și Cengo vor să deschidă o fabrică de lactate, un proiect care va fi mult mai mare decât al lui Yilmaz.
Zuleyha află de la Nihal că Yilmaz a fost văzut ieșind din casa lui Mujgan seara târziu. Nihal deschide subiectul cu fiecare ocazie pentru a o necaji.
Fekeli îi spune lui Yilmaz că Adana este un oraș mic și pentru a-i proteja onoarea lui Mujgan, trebuie să pună un nume relației lor. Yilmaz înțelege unde vrea să ajungă și îi răspunde că relația lor e abia la început și nu vrea să facă o greșeală.

Hunkar merge la biroul lui Demir și îi spune că ar trebui să se întoarcă acasă pentru a nu cauza și alte bârfe în oraș. Se ceartă din nou iar Demir îi spune că mutarea lui a fost cea mai bună decizie.
Într-una din zile, la ferma Yaman e agitație mare fiindcă Haminne lipsește. Hunkar îi trimite pe muncitori să o caute iar Gaffur îl sună pe Demir și îl cheamă să îi ajute. Între timp Fekeli o găsește întâmplător pe Haminne. Se apropie de ea încet ca să nu o sperie. O întreabă unde este fiica ei iar Haminne îi spune că Hunkar îl iubește pe Ali Rahmet, dar tatăl ei o va căsători cu Adnan Yaman fiindcă el provine dintr-o familie bogată. Astfel Fekeli află că motivul pentru care Hunkar nu a apărut la întâlnire când au vrut să fugă împreună este pentru că tatăl ei a închis-o în cameră până în ziua nunții.
Fekeli o duce pe Haminne la fermă iar Demir se înfurie când îl vede acolo. Îi spune mamei sale că se va întoarce acasă dar Hunkar se încăpățânează și îi spune că nu e nevoie.

În seara aceea Fekeli și Hunkar se întâlnesc la un ceai. Povestesc despre trecut iar Hunkar îl întreabă dacă o urăște. Fekeli îi spune că între ură și dragoste este o linie foarte subțire, dar după tot acest timp inima lui încă mai tresare când o privește.
A doua zi, Hunkar pleacă la camp iar acolo cade de pe cal și se rănește grav. Spre seară Gaffur și Saniye se îngrijorează fiindcă nu s-a întors acasă și îl sună din nou pe Demir.
Yilmaz a pregătit o cină romantică și intenționează să o ceară în căsătorie pe Mujgan dar ea nu apare la întâlnire.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 21 varianta TV corespunde episodului 15 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.