Ma numesc Zuleyha – Episodul 5 (rezumat)

5,445

Yilmaz a fost dus la spital și a fost operat.
Demir a ajuns acasă și a văzut că Zuleyha lipsește. Hunkar a vrut să-i ascundă faptul că Zuleyha fugise la Istanbul și l-a mințit că a mers să își viziteze fratele, dar el a auzit-o pe Haminne spunând că Zuleyha a cumpărat bilete pentru tren. Când a auzit s-a enervat foarte tare și a plecat să o caute.

Zuleyha a ajuns în Istanbul și a mers la închisoare să îl caute pe Yilmaz. Acolo a fost condusă în biroul directorului unde spre surprinderea ei o aștepta Demir.
Demir știa că Zuleyha nu era sora lui Yilmaz fiindcă prima dată când l-a căutat în închisoare el îi povestise că Zuleyha este soția lui. Demir era șocat de ce aude iar el i-a explicat că sunt căsătoriți religios dar nu au făcut căsătoria oficială. Yilmaz era preocupat de soarta ei fiindcă nu avea pe nimeni să o protejeze dar Demir i-a promis că va avea grijă de ea și va face tot posibilul pentru a-l scoate din închisoare.
Demir se preface în continuare că nu știe nimic, o ceartă pe Zuleyha că a plecat noaptea pe drum dar nu îi spune că știe că Yilmaz nu este fratele ei. Îi promite din nou că îi va ajuta fratele și se întorc amândoi la fermă.

Yilmaz a reușit să fugă din spital și a mers la Adana să o caute pe Zuleyha.
Demir este anunțat că Yilmaz a evadat și anunță poliția locală fiindcă se așteaptă ca el să vină după Zuleyha. Ei nu îi spune nimic dar tot timpul încearcă să nu o scape din vedere.
‌Sermin încearcă să o facă pe Zuleyha să piardă copilul și îi prepară un desert în care pune o otravă dar Sebahattin care tocmai se întorsese de la spital îl găsește în frigider și îl mănâncă. Imediat el are dureri abdominale și fiind medic știe că a fost otrăvit. Demir îl duce la spital și o ia și pe Zuleyha cu ei.
În timp ce ei erau la spital, Yilmaz ajunge la fermă. Merge la Hunkar și o întreabă unde este Zuleyha iar ea îi spune că nu știe fiindcă a plecat de la fermă. El o amenință dar apare Gaffur și îl lovește iar el cade inconștient. Gaffur îl leagă și îl duce în fața secției de poliție unde este găsit și este închis din nou.
Hunkar l-a răsplătit pe Gaffur cu o sumă mare de bani pentru că i-a salvat viața.

Între timp Sebahattin s-a întors acasă. De data aceasta este hotărât să divorțeze de Sermin.
Demir îi spune mamei sale că știe de la bun început că Zuleyha și Yilmaz nu sunt frați. Ea se preface că nu știe nimic despre asta și îl întreabă dacă crede că copilul este al lui Yilmaz dar el îi răspunde că copilul este al lui.
‌Yilmaz a fost dus în închisoarea din Istanbul. Veli, fratele vitreg al lui Zuleyha a fost închis și adus în aceeași celulă cu Yilmaz. Veli îi spune că Zuleyha s-a căsătorit cu Demir. Yilmaz se înfurie și îl atacă pe Veli. Începe o încăierare între colegii lor și izbucnește un incendiu.
‌A doua zi dimineața, Demir, Zuleyha și Hunkar ascultă radioul în camera de zi. O știre anunță despre incendiul din închisoarea din Istanbul și moartea a patru deținuți printre care și Yilmaz Akkaya.‌ Zuleyha cade jos și își pierde cunoștința.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.