Ma numesc Zuleyha – episodul 53 (rezumat)

18,819

Un grup de fermieri îl salvează pe Demir. El le răsplătește pentru ajutor și renunță să mai meargă la Yilmaz. În drum spre birou, Demir se gândește la vorbele lui Hunkar cu privire la faptul că averea familiei ar putea ajunge în mâinile lui Yilmaz dacă va afla că Adnan e fiul lui.
Mujgan îl așteaptă la birou și îi povestește că Zuleyha a fost acasă la ea când era plecată la spital sub pretext că l-a auzit pe copil plângând și a vrut să îl alăpteze. Îi cere să o țină pe Zuleyha departe de soțul ei și chiar să se mute. Demir îi spune că exagerează dar când ajunge acasă îi vede pe Zuleyha și pe Yilmaz povestind în curte iar pe Yilmaz ținându-l în brațe pe Adnan. Gulten îi spune că copilul a mers singur la Yilmaz iar el o ceartă și îi zice să nu îl mai piardă din ochi. După aceea Demir o ia pe Zuleyha, o duce în casă și îi spune că și-a dat seama că își caută scuze pentru a se putea întâlni cu Yilmaz și o amenință că dacă continuă astfel, nu își va mai vedea copiii.

După toate acestea, Demir se decide să își facă testamentul dar îi spune lui Hunkar că Zuleyha nu trebuie să afle niciodată. Cea mai mare parte a averii i-o lasă lui Leyla însă îi lasă și lui Adnan câteva proprietăți fiindcă vrea să îi asigure viitorul, indiferent de ce se va întâmpla. Totuși Demir se întreabă ce va fi dacă Adnan nu va afla niciodată că e fiul lui Yilmaz și se gândește că copilul se va întreba de ce nu a împărțit averea în jumătate. Hunkar îi spune că nu are de ales și că mai târziu poate să schimbe din nou testamentul.

Sanyie și Gaffur adoptă o fetiță orfană de la colibe.
Sebahattin s-a logodit cu procuroarea Julide. Sermin o roagă pe Julide să nu le distrugă familia iar ea se decide să rupă logodna. Sebahattin se ceartă cu Sermin și îi spune să stea departe de Julide iar Semin se rănește la cap intenționat și face plângere la poliție mințind că el a lovit-o. După aceea merge la Julide cu un dosar bine pus la punct și îi spune că vrea să deschidă un proces și să îl aresteze pe Sebahattin.

Hunkar s-a asigurat că Behice nu câștigă voturile pentru președinția asociației de caritate. Behice îi amintește că îi știe secretul iar Hunkar se teme de amenințările ei și îi face urgent o vizită lui Fekeli. Îl pune să-i promită că nu va spune nimănui ce vor vorbi apoi îi povestește cum a forțat-o pe Zuleyha să se căsătorească cu Demir și că Adnan e fiul lui Yilmaz. Îi spune că Behice știe și îl roagă să o ajute să găsească o soluție pentru a păstra secretul fiindcă dacă se va afla, Demir și Yilmaz se vor ucide între ei. Șocat și devastat, Fekeli îi spune să plece iar când rămâne singur face infarct.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 53 varianta TV corespunde episodului 34 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.