Ma numesc Zuleyha – episodul 61 (rezumat)

20,313

Hunkar regretă tot ce i-a făcut lui Zuleyha și vrea să repare lucrurile încercând să-l convingă pe Demir să facă ce trebuie pentru ca Zuleyha să fie eliberată. Demir nu acționează până în ultima clipă când apare în sala de judecată la procesul ei. Yilmaz, Hunkar, Fekeli, personalul de la ferma Yaman și chiar Julide așteaptă cu emoție să audă mărturia lui Demir de care depinde libertatea Zuleyhei. Demir începe prin a-i îi spune judecătorului că a iubit-o mult pe Zuleyha și încă o iubește. Atunci Zuleyha se întoarce spre Yilmaz iar Demir observă și se înfurie. Continuă să vorbească despre cum s-a străduit să o facă fericită și pe măsură ce povestește cum ea l-a trădat de nenumărate ori și cere să i se dea pedeapsa cea mai aspră, atmosfera se tensionează până în punctul în care Yilmaz scoate pistolul și vrea să îl împuște. Demir face același lucru și sfârșesc prin a fi arestați amândoi.

Între timp Mujgan i-a lăsat lui Yilmaz o scrisoare de adio și și-a tăiat venele de la mâini. Behice o găsește și o duce la spital iar după ce primește îngrijirile medicale scapă cu bine și este externată în aceeași zi. O asistentă bănuiește că Mujgan urmărește doar să primească atenția lui Yilmaz fiindcă e medic și dacă chiar ar fi vrut să se sinucidă ar fi știut exact unde să se rănească.
Zuleyha este dusă înapoi la închisoare. E hotărâtă să lupte și să dovedească faptul că nu l-a trădat pe Demir. Când Sebahattin o vizitează, îi spune că dacă Demir ar fi murit i-ar fi zis lui Yilmaz că Adnan e fiul lui dar acum nu poate să o facă fiindcă știe că Demir l-ar duce pe copil departe ca să nu îl găsească Yilmaz. Îl roagă să mai meargă la conac să se intereseze dacă copiii sunt bine și dacă vreodată va vedea că Demir se comportă rău cu Adnan, atunci să îi spună adevărul lui Yilmaz. Sebahattin o asigură că Demir îl iubește pe Adnan dar ea îi amintește că și pe ea a iubit-o mult.

Hunkar e sigură că Demir ar fi depus o mărturie în favoarea lui Zuleyha dacă nu l-ar fi văzut pe Yilmaz în sala de judecată.
Cu ajutorul lui Julide, Yilmaz și Demir sunt eliberați a doua zi. Yilmaz află ce a făcut Mujgan dar nu are de gând să se împace cu ea ci pentru el va rămâne doar mama copilului său. Pe de altă parte se preocupă de Zuleyha și trimite mâncare și bani pentru ea și colegele ei de celulă. Zuleyha îl roagă să nu o mai viziteze și îi spune că a renunțat la orice pentru iubirea lor dar fiindcă această iubire o desparte de copiii ei, atunci renunță la ea. Yilmaz îi povestește lui Fekeli iar el îl sfătuiește să o asculte pentru binele tuturor și să plece în Istanbul cu Mujgan fiindcă atâta timp cât va rămâne acolo, Demir va continua să o pedepsească pe Zuleyha. Yilmaz se încăpățânează să nu o părăsească și îi spune lui Fekeli că dacă încearcă să îl oprească să o viziteze, îl va șterge din viața lui.

Următoarea dată când merge la ea gardianul de la intrare îi spune că Zuleyha nu vrea să îl vadă. I-a lăsat o scrisoare în care îl imploră să plece din viața ei fiindcă Demir va continua să îi interzică să vadă copiii câtă vreme el este acolo. Yilmaz îi spune lui Fekeli că îi va urma sfatul și își acceptă soarta apoi pleacă în Istanbul unde va începe o nouă viață alături de Mujgan.
Demir a avertizat-o pe Hunkar că se va muta și nu îi va permite să își vadă nepoții dacă îi mai duce la Zuleyha. Într-o zi, ca să o testeze, îi spune că pleacă în oraș cu treburi și nu se întoarce până seara. Hunkar pregătește repede copiii și îi duce la Zuleyha fără să știe ce intenționează el. Demir apare acolo, ia copiii apoi se întoarce acasă, face bagajele și se mută cu ei în casa unei femei misterioase. Chiar atunci Sermin mergea la fermă fiindcă i-a promis lui Zuleyha că se va interesa de copii și îi va duce o fotografie cu ei. Hunkar îi dă o fotografie și o roagă să nu îi spună Zuleyhei că Demir a plecat cu copiii ca să nu o mai necăjească însă când Sermin merge la ea, Zuleyha își dă seama că s-a întâmplat ceva și o presează până când îi spune.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.