Ma numesc Zuleyha – episodul 71 (rezumat)

10,008

Yilmaz merge la conac să îi vadă pe Adnan și pe Zuleyha. Ca să nu aibă din nou probleme cu Demir, Zuleyha merge în casa de alături să vorbească cu el. Yilmaz își cere scuze pentru că l-a luat pe Adnan fără să îi spună iar Zuleyha îl iartă și îi spune că nici ea nu poate renunța la el. Yilmaz încă plănuiește să fugă împreună în Germania însă ea îi spune că nu vrea ca Mujgan să trăiască durerea despărțirii de fiul ei, Kerem Ali. Yilmaz speră că va găsi o soluție pentru toți.

Gaffur este căutat de jandarmi. Crezând că s-a aflat că l-a ucis pe Hatip, plănuiește să fugă însă nu poate fiindcă se caută un fugar și toate ieșirile din oraș sunt blocate. Până la urmă își face curaj să se predea gândindu-se că tot e mai bine decât să fie fugar, pentru că măcar acolo va primi mâncare. Bucuria lui e mare când află că de fapt era căutat pentru un denunț fals cum că a fugit de armată.

Behice a ucis-o pe Hunkar și îi ia bijuteriile ca să pară că a fost un jaf.
Demir o caută pe Hunkar fiindcă are nevoie de semnătura ei și începe să se îngrijoreze când nu o găsește nici la club, nici la firmă. Tot atunci află că Sevda a refuzat banii care i-a trimis și că curierul i-a dat plicul lui Hunkar fiindcă nu l-a găsit pe el. O sună pe Sevda însă ea nu răspunde.
Se întoarce acasă și găsește scrisoarea neterminată în care Hunkar i-a scris că se căsătorește cu Fekeli și merge să o caute la el dar Fekeli nu a văzut-o întreaga zi. Îngrijorați, se întorc împreună la conac și îi sună pe toți cunoscuții ei. De asemenea, dau un anunț în oraș și întreabă locuitorii dacă au văzut-o.
După aceea Yilmaz și Fekeli își adună oamenii și pornesc în căutarea ei.

Un localnic apare la conac și îi spune lui Demir că a găsit eșarfa lui Hunkar la ruine. Demir pleacă acolo împreună cu oamenii săi și o găsesc.
Demir, Fekeli, Zuleyha, muncitorii de la conac și Haminne, care înțelege ce se petrece, sunt devastați. În ziua înmormântării, Sevda este arestată, ea fiind principala suspectă. Între timp, Fikret a intrat în biroul lui Demir din conac, a căutat printre lucrurile din sertare și a luat un plic care conținea un bilet scris.
Mujgan își amintește că atunci când Fekeli i-a anunțat că se căsătorește cu Hunkar, Behice a fost foarte revoltată și a spus că va găsi o soluție ca să scape de ea. Încă de la început bănuiește că ea a ucis-o și când o întreabă dacă e doar o coincidență, Behice îi reproșează că o acuză de așa ceva, își face bagajul și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.