Ma numesc Zuleyha – episodul 72 (rezumat)

11,744

Sevda a fost arestată iar Demir garantează pentru ea, fiind sigur că e nevinovată dar când procurorul le pune în față bijuteriile lui Hunkar, care au fost găsite în casa ei, Demir chiar crede că ea a ucis-o. Se învinuiește fiindcă a adus-o în Çukurova și a ajutat la adâncirea dușmăniei dintre ele.
Sevda nu poate să își dovedească nevinovăția. Este întrebată când a văzut-o ultima dată pe Hunkar și ea spune că s-au văzut în urmă cu o zi, atunci când Hunkar i-a dus plicul cu bani pe care îl refuzase. Poliția nu a găsit acel plic fiindcă Behice l-a luat atunci când a dus bijuteriile în casa ei. Pe plic Demir scrisese numele lui Sevda iar Behice nu a observat și l-a păstrat. O vecină de-a lui Sevda a văzut-o când a ieșit din casă.

Behice a plecat spre gară după ce a făcut un scandal mare pentru a o face pe Mujgan să se simtă vinovată și să o cheme  înapoi. După cum se aștepta, Mujgan merge la gară după ea și o imploră să o ierte și să se întoarcă acasă la Fekeli.

Fikret a luat din biroul lui Demir contractul pe care l-a făcut cu Yilmaz atunci când a vrut să o denunțe pe Mujgan că a împușcat-o pe Zuleyha. Mujgan îl găsește întâmplător și e foarte supărată pe Yilmaz pentru că a lăsat-o la mila lui Demir.
Yilmaz îi cere explicații lui Fikret și el îi spune că l-a luat ca s-o salveze pe Mujgan. Yilmaz nu este ușor convins așa că Fikret îi spune că recunoaște că are o părere foarte proastă despre familia Yaman, că mama lui i-a spus că Adnan era un om rău și că îl urăște pe Demir pentru ce i-a făcut lui Fekeli.
Pe de altă parte, Fikret îl impresionează atunci când se implică pentru a ajuta un muncitor care a avut un accident la locul de muncă.
Yilmaz s-a interesat despre Fikret și pașaportul său fals și a aflat că într-adevăr a fost nevoit să fugă din Germania, cum le-a povestit. Cu toate acestea, simte că le ascunde ceva.

Zuleyha îl consolează pe Demir dar când vede că el interpretează greșit îmbrățișarea ei, îl respinge și îi amintește că inima ei aparține altui bărbat și că sunt căsătoriți doar de formalitate. Demir îi spune că o va aștepta toată viața și e sigur că și ea îl iubește chiar dacă nu la fel de mult ca el.
Pe de altă parte, Yilmaz este supărat când aude o discuție între Zuleyha și Sanyie despre faptul că acum ea îi va lua locul lui Hunkar. Observă și că Zuleyha îi dă instrucțiuni legate de treburile de la conac și când se întâlnește singur cu ea, o întreabă revoltat cum de și-a asumat așa de repede responsabilitățile doamnei conacului și dacă mai are de gând să fugă cu el sau nu. Zuleyha îi spune din nou că vor fugi numai când va găsi o soluție pentru ca Mujgan să nu fie despărțită de fiul ei.

Sevda este eliberată după ce avocatul ei dovedește că a fost acasă atunci când Hunkar a mers la ruine.
Demir și Fekeli își promit că o vor răzbuna pe Hunkar.
Sevda este foarte supărată pe Demir fiindcă a crezut că este vinovată și vrea să plece din oraș.
Zuleyha ține mult la Sevda de când a intervenit pentru ea atunci când Demir a prins-o fugind și l-a convins să nu îi ia copiii din nou. Se duce să vorbească cu ea și ajunge chiar la timp ca s-o salveze de un grup de localnici care au mers s-o bată. Zuleyha îi înfruntă singură și îi convinge că e nevinovată dar ei sunt furioși și pentru că a fost amanta lui Adnan și a supărat-o pe Hunkar. Zuleyha îi oprește să o mai acuze, amintindu-le că și ei au amante și că nu le-ar conveni ca ele să fie bătute de localnici. Toți pleacă rușinați însă Zuleyha se teme să o lase singură pe Sevda și o duce la conac. Sanyie, care ținea mult la Hunkar, e foarte supărată când o vede pe dușmana ei în casă.

Zuleyha bănuiește că Behice a ucis-o pe Hunkar dar fiindcă nu are dovezi deocamdată, se gândește să o sperie și merge la club și o acuză în fața tuturor. Fekeli o aude și începe să aibă suspiciuni.
Mai târziu, la conacul lui Fekeli, Behice e foarte revoltată pentru acuzațiile lui Zuleyha dar cu excepția lui Mujgan, nimeni nu o susține. Fekeli îi spune că ar fi mai bine să plece în Istanbul fiindcă șederea ei acolo, le-a adus numai probleme și a distrus căsnicia lui Mujgan.
Mujgan vrea să plece cu ea dar Behice insistă să rămână. Ea își face bagajele și pleacă la gară cu un taxi dar când ajunge acolo, își aruncă geanta cu haine într-un boschet apoi se întâlnește în pădure cu un cunoscut pe care l-a chemat special ca să însceneze un atac pentru ca Fekeli să regrete că a alungat-o și să o cheme înapoi. Îi dă tipului plicul cu bani pe care l-a luat din casa lui Sevda și după ce o bate bine, îi cere să o împuște în umăr. Chiar atunci apare un câine și îl atacă, arma se descarcă iar Behice este împușcată grav.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.