Ma numesc Zuleyha – episodul 77 (rezumat) Demir Si Zuleyha Divorteaza

15,073

Yilmaz si Zuleyha au reușit să fugă împreună și se îndreaptă spre aeroportul din Ankara dar nu ajung departe fiindcă Mujgan observă lipsa lui Kerem Ali și anunță poliția. Între timp și Demir află că  Zuleyha a fugit și este devastat că nu își va mai vedea copiii niciodată. Când Zuleyha și Yilmaz sunt prinși, el este anunțat și merge după ei. Zuleyha se întoarce la conac dar îi spune că orice i-ar face nu va renunța niciodată să încerce să fugă cu Yilmaz.
Fekeli e supărat pe Yilmaz pentru că a plecat fără să își ia rămas bun, îl reneagă și îi spune că nu mai este binevenit în casa lui.
Yilmaz si Zuleyha sunt devastați fiindcă oricât ar încerca, destinul nu le permite să fie împreună.

Dimineața, Fekeli, Demir și Mujgan primesc câte o scrisoare pe care Yilmaz le-a trimis-o înainte de a pleca. Lui Demir și lui Mujgan le-a scris, printre altele, că nu îi va despărți pentru totdeauna de copii ci le va permite să îi vadă, după ce se stabilesc și după ce ei doi își recunosc greșeala iar lui Fekeli i-a scris cât îi pare de rău că îl părăsește dar nu vrea să ajungă ca el, să privească în urmă peste 40 de ani și să regrete că nu a avut curajul să fugă cu femeia iubită. După ce citește scrisoarea, Fekeli îl înțelege și îl iartă.
Demir este afectat de reproșurile lui și după ce discută și cu Fekeli, își recunoaște vina, regretă că i-a furat-o pe Zuleyha și tot ce le-a făcut și acceptă că ea nu îl va putea iubi niciodată. Ca să își îndrepte greșeala, acceptă să divorțeze și să îi lase să fie fericiți împreună. Le cere doar să-i dea custodia lui Leyla și să îi permită să-l vadă pe Adnan. Zuleyha este de acord însă speră că cu timpul îl va convinge să îi lase ei custodia.
Fekeli le spune lui Mujgan și lui Yilmaz să divorțeze cât mai curând. Mujgan și Kerem Ali vor locui în continuare cu el iar Yilmaz poate să își viziteze fiul oricând și să îl ducă la frații lui. Mujgan este mulțumită de propunerea lui.

Yilmaz merge la conac după Zuleyha și Adnan și îi duce să le arate un teren frumos situat pe marginea unui lac, unde își vor construi casa. Până atunci, vor locui într-o casă din oraș. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți.
După câteva zile, Demir și Zuleyha au înfățișarea pentru divorț și merg împreună la tribunal.
Acasă la familia Fekeli, într-o clipă de neatenție din partea lui Mujgan, Kerem Ali cade de pe canapea și își pierde cunoștința.
Yilmaz este la birou când Nazire îl sună să îi spună ce s-a întâmplat și pornește în grabă spre spital. Zuleyha și Demir erau și ei pe drum și sub privirile lor, Yilmaz face un accident grav.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.