Ma numesc Zuleyha – episodul 88 (rezumat)

21,554

Fikret a pus în tot orașul și pe gardul conacului Yaman copii ale scrisorii trimise de Adnan, mamei sale alături de copii ale unui discurs scris de el. Întregul oraș vorbește despre asta iar Demir este furios.
Zuleyha este externată și când ajunge acasă și vede copiile lipite pe gard, își amintește că l-a văzut pe Fikret în firma lor luând discursul de pe perete și că l-a urmărit și așa a ajuns în pădure. E sigură că Fikret este fiul lui Adnan și îi spune Sevdei dar amândouă decid să nu îi spună lui Demir.

Când vede cât de departe a ajuns Fikret, Fekeli se teme că dușmănia aceasta se va termina cu vărsare de sânge și o aduce pe mătușa lui Fikret la ei, ca să îl ajute să-l oprească. Lutfiye este sora mamei lui Fikret și știe că Fikret este fiul lui Adnan.

Mujgan îi spune lui Umit că știe că a plecat cu Demir în weekend și o încurajează spunându-i că Zuleyha nu l-a iubit niciodată și că nu au nici o șansă să își salveze căsnicia.
Seara, Umit îl sună pe Demir și îl invită la ea. Îi spune că nu trebuie să se grăbească cu divorțul pentru că ea îl va aștepta oricât este nevoie. Demir nu poate să îi spună că nu mai divorțează.

Fikret îi spune lui Mujgan că el este fiul ilegitim al lui Adnan Yaman.
Gulten a aflat că Gaffur a folosit actele de proprietate ale terenului ei ca garantie pentru împrumutul făcut când a vrut să plece în Germania. Este foarte necăjită fiindcă se teme că își va pierde terenul pe care i l-a dat Hunkar, cadou de nuntă.
Saniye aude discuția lor și de data aceasta se supără atât de tare pe Gaffur încât îl scoate afară din casă.
Gaffur merge la colibe, unde primește mâncare și un loc de dormit. Noaptea următoare, după ce Saniye adoarme, merge acasă și se furișează în pat lângă ea. Saniye se trezește și îl scoate afară cu pușca iar Gaffur ajunge din nou la colibe.

Demir și Zuleyha vor să își extindă afacerea și cumpără 4 camioane frigorifice pentru a transporta fructele din recolta lor. Cei doi apar pe prima pagină a ziarului local, iar Umit și Fikret observă în fotografie că se privesc cu dragoste. Umit, care s-a îndrăgostit de Demir, este devastată iar Fikret este furios pentru că planul lor de a-i despărți pe Demir și Zuleyha a eșuat.

Fikret vrea să distrugă camioanele lui Demir dar nu reușește fiindcă Demir își luase măsuri.
Demir merge să vorbească cu Umit. Ea insistă să ia cina împreună și fiindcă bănuiește că se va despărți de ea, schimbă subiectul de câte ori el încearcă să îi spună ceva.
Discuția lor este întreruptă de o bătaie în poartă. Sevda bănuiește că Demir este la Umit și merge să vorbească cu ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.