Ma numesc Zuleyha – Episodul 9 (rezumat)

5,699

Haminne a lăsat bebelușul în câmp și s-a întors acasă. Nimeni nu bănuiește că ea a luat copilul. ‌Hunkar l-a anunțat pe Demir că copilul a dispărut, iar el se întoarce de la Istanbul. El crede că Yilmaz l-a răpit. Cengo îl ajută și merg împreună să caute copilul. Spre seară cineva l-a informat pe Demir că l-a văzut pe Moslem, un muncitor din sat cu un căruț de copil pe câmp. Demir și Cengo merg în sat. Demir îl întreabă furios pe tatăl lui Moslem unde este fiul lui iar acesta fiind bolnav cu inima face un atac de cord și moare. Muncitorii îi iau apărarea lui Moslem și îi spun lui Demir că nu ar fi putut lua copilul fiindcă toată ziua a fost cu ei la lucru.

A doua zi Yilmaz află că copilul lui Demir a dispărut. Se gândește că Demir crede că el l-a răpit și se teme că va ataca din nou satul muncitorilor. Merge în sat și află de la Nazire ce s-a întâmplat. El o întreabă dacă bănuiește pe cineva că ar fi luat copilul iar ea îi spune că ar putea fi Fevzi, păstorul din sat care seamănă foarte mult cu Moslem și care de curând și-a pierdut copilul și de atunci are probleme mintale. Yilmaz merge la Fevzi acasă și ia copilul. El privește copilul cu mare drag știind că este copilul lui Zuleyha.

Între timp Gaffur află și el de la alt muncitor că copilul ar putea fi la Fevzi și îl anunță repede pe Demir în speranța că îi va da bani din nou, dar prea târziu fiindcă Yilmaz a adus copilul și l-a lăsat în apropierea conacului, apoi a tras cu arma de câteva ori în aer pentru a fi sigur că cei din conac vor auzi și vor găsi copilul. În acea noapte Yilmaz nu poate să doarmă gândindu-se la copil. Îi povestește lui Fekeli cât de impresionat a rămas când copilul l-a prins de deget atunci când l-a pus în căruț, parcă nu ar mai fi vrut să îi dea drumul și se întreba cum poate copilul dușmanului său să îi transmită așa o pace interioară.
Demir și Hunkar află de la Haminne că ea a dus copilul la plimbare pe câmp și l-a uitat acolo.

A doua zi Yilmaz merge cu Cetin în satul muncitorilor și le împarte tuturor hrană și îmbrăcăminte. El le spune că de azi înainte va avea grijă de ei și îi va ajuta în orice problemă. Sătenii îi mulțumesc și sunt foarte fericiți.
Hunkar aude și îl anunță pe Demir iar el merge cu Cengo să vadă dacă este adevărat. Cengo îl sfătuiește să fie calm și să nu facă scandal. Demir îi privește pe muncitori și își dă seama că și-au pierdut respectul față de el.
Fekeli îl duce pe Yilmaz la o fabrică mare de bumbac și îi spune că el este proprietarul fiindcă a trecut fabrica pe numele lui și datoria lui de azi înainte este să conducă această afacere. În acea seară, Yilmaz ia cina în oraș cu Cetin. Gaffur il vede și merge repede la fermă să îl anunțe pe Demir dar până s-au întors ei Yilmaz nu mai era.
Yilmaz îl văzuse pe Gaffur și ieșise din restaurant înainte să apară Demir.
Demir iasă din restaurant furios dar Yilmaz stă în mașină și urmărește mulțumit ce se întâmplă.

‌Cengo merge la Istanbul pentru a obține o listă cu numele celor care au fost închiși cu Yilmaz. Bănuiește că protectorul lui Yilmaz trebuie să fie un om bogat care l-a ajutat să cumpere acel teren. Când se întoarce acasă verifică lista împreună cu Demir. Demir vede numele lui Ali Rahmet Fekeli pe listă și își dă seama că el trebuie să fie omul pe care îl caută. Fekeli este cel care i-a ucis tatăl.
‌Hunkar le arată un ziar  în care este o fotografie cu Fekeli și un anunț că a decedat.
‌Yilmaz și Fekeli văd anunțul din ziar și zâmbesc.
În acea seară familia Yaman este invitată la club pentru un eveniment important. Zuleyha este îmbrăcată într-o frumoasă rochie de culoare roșie iar la gât poartă un colier cu diamante. Demir este mândru cu frumoasa lui soție. Se așează la  masă împreună cu Cengo și soția lui.
Primul care îl vede pe Yilmaz intrând în încăpere este Demir. Este șocat de ceea ce vede. Un bărbat chipeș, bine îmbrăcat, care pășește cu demnitate. Zuleyha ridică capul și îl vede.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.