Melek episodul 65 (rezumat)

18,907

Halil l-a urmărit pe Kenan până la casa unde se ascunde Alpay. Până când el reușește să deschidă ușa, Alpay se ascunde în beci.
După aceea, Kenan își ia mai multe măsuri ca să îndepărteze suspiciunile că el îl ajută pe Alpay. Va spune tuturor că Alpay și Idris l-au furat și depune plângere împotriva lor. Cum nici Idris nu este de găsit, se crede că el îl ajută pe Alpay.

Kenan continuă minciuna că îl va salva pe Alpay de acest necaz. De fiecare dată când îl vizitează, îi mai duce câte o veste rea inventată de el pentru a-l face să sufere, și pune accentul pe faptul că el a provocat toate necazurile care s-au abătut asupra familiei lui. Ultima lovitură este minciuna că Funda este atât de devastată după pierderea copilului încât a încercat să se sinucidă și este în stare critică și că Kerem va face închisoare pentru că a atacat-o. Alpay este în pragul nebuniei.

Între timp, Funda care este bine sănătoasă, află cu stupoare că Alpay a donat casa și toți banii lor. Kenan îi promite că o ajută dar îi pune condiția să își retragă plângerea.
Kerem este eliberat dar durerea pentru moartea lui Ikra și furia din interiorul lui nu scad deloc.
Toți se îngrijorează pentru el și speră că nu îl va găsi pe Alpay.
Pentru binele tuturor, Kerem se hotărăște să plece în Germania.

După ce a primit aprobarea pentru transfer, Omer se gândește că ar fi bine să se mute și îi spune lui Defne că le-ar prinde bine un nou început.
Defne crede că după tot ce s-a întâmplat, lui Omer îi este rușine cu ea și de aceea vrea să plece. Într-adevăr, Omer este sătul de problemele pe care le-au avut de când s-au căsătorit și ar vrea o schimbare.
Defne spune că nu va pleca cu el dacă nu poate să anuleze transferul ci va rămâne cu familia ei dar Mirza și Cumali vorbesc cu cei doi tineri și îi ajută să ajungă la o înțelegere.

Aflând că magazinul de antichități va fi vândut, Funda merge să ia scrisorile pe care Kenan le-a scris pentru Vildan și pe care Idris le-a ascuns acolo.
Una dintre scrisori cade în mâinile lui Defne și rămâne șocată când o citește. Este chiar scrisoarea în care Kenan stabilea întâlnirea din Istanbul.
În grabă, o pune într-un caiet pe masă în dormitor și Omer o găsește.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.