Melek episodul 66 (rezumat)

16,638

Omer a găsit scrisoarea pe care Kenan i-a scris-o lui Vildan însă Defne îi distrage atenția și încep să discute despre transferul lui. Omer recunoaște că îi este rușine de oameni după ultimele fapte ale lui Alpay și că este întristat că reputația familiei lui este afectată. A vrut să plece din oraș pentru binele tuturor dar a realizat că oricum se va vorbi despre ei și atunci.
Cei doi se împacă și relația lor devine și mai puternică după ce au depășit atâtea împreună. Dacă nu va putea anula transferul, Omer va demisiona și se va angaja la o clinică privată.

Toți încearcă să îl convingă pe Kerem să nu plece dar până la urmă îl sprijină în decizia lui. Melek, care s-a întors din Germania cu copiii ei pentru a începe o nouă viață alături de familie, este cel mai întristată de plecarea lui.

Funda, care nu are nicio veste nici de la Alpay, nici de la Idris, a ajuns la mila lui Kenan.
El o cazează la un hotel și o minte că vinde magazinul și îi va da ei banii. Funda așteaptă liniștită, neștiind că Kenan nu îi va oferi nici un ajutor și că el îi spune recepționerului că își va plăti singură factura când pleacă din hotel.

Kenan vinde magazinul unui cunoscut de-al celor două familii, cum le-a promis că nu le va aduce un străin care să le creeze probleme. Lui Zeynel îi dăruiește o sumă mare de bani și își ia rămas bun de la toți. O întâlnește și pe Vildan întâmplător și îi spune că pleacă definitiv și că îi dorește o viață liniștită și fericită. După aceea se duce acasă și îi spune lui Alpay că a rezolvat totul pentru plecarea lui din țară mâine. Îi spune și că Funda este bine și i se va alătura curând. Apoi îi pregătește o cină copioasă, care va fi ultima lui masă.

Între timp, Pinar găsește scrisoarea în camera lui Defne și văzând că este adresată lui Vildan, o ia și o duce în camera ei. Scrisoarea ajunge în sfârșit în mâinile destinatarei dar Omer intră brusc și văzând expresia nedumerită de pe fața lui Vildan, îi ia scrisoarea din mână și o citește. Apoi pleacă val vârtej spre casa lui Kenan ca să îi ceară socoteală.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.