Micuța rază de soare Episoadele 4-6 (rezumat) Mehveș află despre Guneș

3,313

Când Dila a născut, Hakan a înregistrat-o la spital cu numele lui Elif pentru că ea nu a vrut ca familia ei care o căuta, să îi găsească urma. Din acest motiv, Elif este trecută ca mama lui Guneș în certificatul de naștere.

După ce află despre Guneș, Firat merge acasă și îi spune lui Dila că știe că are un copil cu Hakan. Dila neagă și apoi se strecoară afară din casă cu ajutorul servitoarei Mehveș și merge la apartamentul ei să îl contacteze pe Hakan ca să îl întrebe ce a vorbit cu Firat. Elif îi răspunde când sună pe telefonul lui Hakan și îi spune că este soția lui și că Hakan a murit dar știe cine este și trebuie să vorbească. Dila închide telefonul și pleacă repede de acolo. Elif merge cu Guneș în grabă la apartament dar ajunge prea târziu. Acolo își dă seama că nici ea nu vrea să își ia fiica înapoi dar nici Guneș nu vrea să-și vadă mama. Dila le vede din taxi și se gândește că Hakan i-a spus lui Elif despre Guneș. Intenționează să își lase fiica la Elif și să fugă din oraș cu iubitul ei Yilmaz dar el propune să rămână și să o ajute să scape de sub controlul mamei ei, să fie stăpâna casei și să preia averea fiindcă a aflat cât de bogată este familia ei.

Firat îl concediază pe angajatul care i-a spus lui Elif că trebuie să plătească datoria soțului ei și îi trimite lui Elif compensația la firma ei însă ea o refuză și spune că nu vrea mila lui. El insistă să o ajute pentru că se simte vinovat de moartea soțului ei, așa că merge personal acasă la ea să îi ducă banii. Îi cumpără căpșuni lui Guneș dar fata este alergică la ele și imediat i se face rău. La spital, doctorul le spune că este foarte probabil ca alergia să fie moștenită genetic.
În acel moment, Fırat își amintește că și sora lui este alergică la căpșuni.
Se întoarce imediat acasă și o ia pe Dila și merg la apartamentul unde a locuit cu Hakan. Dila și Yılmaz erau pregătiți pentru asta și au scos toate lucrurile lui Guneș așa că din nou îl convinge că s-a înșelat și îl face să regrete că nu a crezut-o și să îi cumpere un telefon, fiindcă Umran nu îi permite să dețină unul.

Sude, femeia care lucrează cu Firat, face o înțelegere cu Yilmaz și cu Dila. Îi va ajuta să își atingă scopul lor iar ei o vor ajuta să îl cucerească pe Firat.
Dila își schimbă total atitudinea și se preface supusă față de regulile familiei. Umran știe că este doar o fațadă și că pune ceva la cale.

Servitoarea Mehveş găsește fotografiile cu Guneș și cu Hakan pe care Dila le-a ascuns în camera ei. În timp ce le privește șocată, apare Umran. Mehveș le ascunde la spate dar Umran observă și îi cere să îi arate ce are în mână.

Afacerea lui Elif merge foarte prost după ce o clientă i-a făcut reclamă negativă și trebuie să-și vindă mașina pentru a le plăti salariile angajaților ei.
Firat află lucrul acesta și fiindcă nu acceptă alt ajutor, îi propune să lucreze pentru el, să organizeze evenimentele firmei lui.
Elif acceptă și merge cu Guneș la el la firmă să discute detaliile.
Tot atunci, Dila merge la companie și se întâlnesc în biroul lui Firat. Guneș se sperie când o vede și se ascunde după Elif.

In varianta originala a serialului, acesta este episodul 2.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.