Prețul fericirii episodul 104 (rezumat) Totul a fost un vis

6,246

Tot ce s-a întâmplat în episodul anterior a fost visul lui Yildiz când și-a pierdut cunoștința în timpul incendiului.
Și ea și soțul ei sunt salvați.

După ce casa a fost distrusă în incendiu, Hasan Ali și Şahika se mută la Cagatay temporar.
Hasan Ali se sfătuiește cu Sedai cum să facă să nu doarmă în aceeași cameră cu soția lui, fără ca ceilalți să își dea seama că nu au o căsnicie reală.

Asuman este geloasă pe Feride și intră într-o competiție cu ea, întâi la un joc de șah, apoi vrea să învețe să conducă. Yildiz o ajută și se urcă amândouă într-una din mașinile lui Hasan Ali care este parcată în fața casei. Conduc prin cartier dar la un moment dat Asuman pierde controlul volanului și lovește trei mașini care sunt parcate în stradă. Desigur că încearcă să ascundă ce au făcut până apare poliția la ușă și îi cere socoteală lui Hasan Ali.

Cagatay vrea să își vândă compania și să înființeze alta iar pe viitor să se mute în străinătate pentru afaceri.
Hasan Ali nu vrea ca fiul lui să plece departe, acum după ce s-au împăcat și împiedică vânzarea cu ajutorul lui Sedai.
Clientul lui Cagatay, care era foarte dornic să achiziționeze compania, renunță în ultimul moment. Cagatay este suspicios dar nu bănuiește că tatăl lui este cel care i-a pus bețe în roate.

Cansu îi urmărește de departe pe Cagatay și pe familia lui. Îl abordează pe Omer într-un bar ca să afle informații de la el dar se prezintă cu alt nume.

Ender îi propune din nou lui Hasan Ali să îl ajute să divorțeze de Şahika și de data aceasta el acceptă dar îi spune să nu facă ceva care să îi afecteze reputația.
Hasan Ali pune și el la cale alt plan și îi cere lui Sedai să creeze impresia că Şahika fură bani din compania lui.
Ender are un plan mai complicat și joacă pe două fronturi. Ea îi spune lui Şahika ce plănuiește Hasan Ali fiind sigură că îl va ucide așa cum l-a ucis și pe celălalt soț.
Într-adevăr Șahika îi trimite pe toți de acasă și îl otrăvește pe Hasan Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.