Nemilosul Istanbul episodul 12 (rezumat)

5,667

Agah si Seher au trimis-o pe Cemre în satul natal. Cenk regretă că a fost alungată pe nedrept și merge după ea, o ia din mașina oamenilor lui Agah care au fost însărcinați să o ducă în Antakya și o duce acasă la el. Cemre nu e impresionată de gestul lui și îi reproșează că vrea doar să facă pe eroul ca să își liniștească conștiința. A doua zi, când el nu este acasă, Cemre pleacă.
Văzând că nu pot să îl țină pe Cenk departe de Cemre, Seniz și Agah se decid să îl trimită înapoi în America.

Cemre se angajează la un bar ca cântăreață și închiriază o cameră în apropiere. Necăjită că întreaga familie a părăsit-o, îl sună pe Civan și îl cheamă să vorbească, sperând că el o va înțelege. La început Civan îi face o mulțime de reproșuri dar când înțelege că a vrut doar să îl ajute pe Nedim, îi promite că va fi alături de ea. Seara, când Cemre este la muncă, Civan o duce pe Seher la garsoniera ei.

Ceren îi spune lui Nedim că Cemre este iubita lui Cenk. Când Nedim află și că Cenk este tatăl copilului ei, i se face rău și ajunge la spital.
Cemre află de la Civan că Nedim este în spital și merge să îl vadă dar el e devastat după ce a aflat că ea și Cenk sunt iubiți și o respinge. Agah o alungă de acolo iar Cenk o urmărește și află unde locuiește.

A doua zi Agah obține un ordin de restricție împotriva lui Cemre și îl concediază pe Civan.
Ceren o convinge pe Seher să o ducă la Cemre sub pretext că vrea să facă pace. Cemre îi spune că este de acord, cu condiția să recunoască faptul că i-a făcut rău lui Nedim. Atunci Seher o acuză pe Cemre că ea l-a instigat pe Nedim împotriva lui Ceren și că le-a făcut o mulțime de necazuri. Cemre se necăjește dar nu mai încearcă să o convingă că nu este adevărat ci îi spune să plece.
Seniz a obținut adresa lui Cemre cu ajutorul lui Ceren și l-a convins pe Agah să o lase să se ocupe de ea prin metodele ei iar el a fost de acord cu condiția să nu îi facă rău. Şeniz aranjează să fie concediată și dată afară din locuință dar lui Agah îi spune că i-a oferit bani și Cemre i-a acceptat.

Cenk se pregătește să plece în America dar în ultima clipă află că părinții lui au scăpat de Cemre. Când îi întreabă ce i-au făcut, Agah nu îi răspunde ci îi reproșează că a întors-o din drum ca să se distreze și apoi ea a ajuns prin baruri din vina lui. Îl umilește spunându-i la fel ca Seniz că e un laș. Cenk se hotărăște să le dovedească contrariul și merge la Cemre și îi spune că are un plan ca să îl salveze pe Nedim.
Ceren află că Cenk pleacă în America și își descarcă furia pe Nedim, fără să știe că Seher este în cameră cu ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.