Nemilosul Istanbul Episodul 20 (rezumat)

6,007

Nedim o duce pe Ceren la vilă și spune familiei că s-au hotărât să dea o șansă căsniciei lor iar când Agah vrea să o scoată afară,  îi amintește că aceea este casa lui. Agah se întristează, Cenk se enervează iar Seniz se bucură că Nedim i-a dat singur metoda prin care să îi strice relația cu Agah.
Ceren încă se teme de Nedim și încearcă să îi propună o colaborare. Contra unei sume de bani, ea îi va spune lui Agah tot ce i-a făcut Şeniz dar Nedim îi spune că nu există nici o colaborare între ei, ci ea va trebui să facă tot ce îi cere el.
Cenk îi spune lui Agah că ar trebui să plece toți din vila lui Nedim. Agah este de acord dar nu vrea să plece înainte de a-l scăpa de Ceren.

Următoarea zi, Nedim merge cu Ceren la o cafenea apoi îi cheamă acolo pe Cenk și pe Cemre și le spune că nu mai vrea neînțelegeri între ei fiindcă soția lui este însărcinată. Scopul lui este să îl enerveze pe Cenk și insinuează că le va cere să se mute dacă Cemre nu se împacă cu Ceren, ca să fie pace între familii.
Din confruntarea lor, Ceren își dă seama că Cemre nu este singura cauză a dușmăniei dintre ei.

Cenk merge acasă, își face bagajele și se mută la apartamentul său.
Ceren o aude pe Cemre vorbind cu el la telefon și află că mariajul lor este fals.
Cemre merge după Cenk și îi spune de ce nu a divorțat de el. Cenk aproape îi mărturisește sentimentele lui pentru ea dar se răzgândește în ultima clipă. Următoarea zi, se întoarce la vilă hotărât să se războiască cu Nedim.

Civan își dă seama că niciodată nu va putea să îi ofere lui Damla viața cu care ea este obișnuită și îi spune că nu poate să fie nimic între ei.
Seniz îl pune pe avocat să îl mintă pe Agah că Nedim vrea să își ia firma, casa și banii care acum sunt pe numele lor apoi îl convinge că Ceren l-a influențat. Agah nu vorbește cu Nedim despre asta dar fără să știe Şeniz, îi oferă bani lui Ceren ca să divorțeze. Ceren acceptă și îi promite și un bonus: înainte de a pleca, îi va dezvălui toate secretele din familie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.