Nemilosul Istanbul episodul 22 (rezumat)

6,542

În timp ce cele două cupluri sunt în luna de miere, Seniz îi manipulează pe Agah și pe Seher folosindu-se de scandalul recent legat de videoul lui Damla cu Nedim și Cemre și de videoul în care Ceren îi spune lui Nedim că îl iubește pe Cenk. Îi convinge că nu e bine ca cei patru tineri să locuiască împreună și încep să caute o casă pentru Nedim și Ceren.
De fapt planul lui Seniz este ca Seher să afle că Ceren îl iubește pe Cenk și când ea va pierde copilul, Seher să o ducă acasă în satul lor.

Damla și Civan se înțeleg să se întâlnească pe faleză dar Civan nu mai ajunge fiindcă trebuie să stea cu Neriman, care se simte rău. Pe deasupra nu poate să o anunțe pe Damla pentru că i s-a descărcat bateria telefonului. Damla se supără pe el iar seara iese în oraș cu un prieten ca să îl facă gelos.
Oya îi spune lui Agah că vrea să facă o ședință de terapie specială cu întreaga familie, despre ziua accidentului lui Nedim, fiindcă are ceva suspiciuni dar Agah refuză pentru că e prea dureros pentru el și pentru Nedim.

Ceren a mers în luna de miere ca să găsească o dovadă că mariajul lui Cenk și Cemre este fals și pune o cameră de filmat în apartamentul lor.
Pentru Cemre, Nedim și Cenk este foarte supărător să fie acolo împreună.
Seara, merg toți patru la un bar și Cenk aranjează ca Cemre să cânte pe scenă. Cemre alege melodia pe care a cântat-o pe plajă când a fugit cu Nedim și îl privește pe tot parcursul cântecului. Abia când Nedim iese afară tulburat, Cenk își dă seama că Cemre i-a cântat lui și este foarte gelos. Cemre nu înțelege de ce este atât de supărat pe ea iar când se întorc în cameră, îi promite că chiar dacă căsătoria lor este doar pe hârtie, până vor divorța va încerca să își controleze sentimentele pentru Nedim ca să nu îl umilească. Ceren îi ascultă, bucuroasă că și-a obținut dovada pe care o căuta.

A doua zi dimineața, cele două cupluri se întorc în Istanbul. Ceren are dureri mari de burtă din cauza medicamentelor pe care i le-a schimbat Seniz. Când își dă seama că a pierdut copilul și singura ei șansă de a rămâne în vila Karacay, vrea să ascundă asta câteva zile până când va vorbi cu Agah și îi va despărți pe Cenk și pe Cemre.
Până la urmă familia o duce la spital. În timp ce ea este în operație și toți așteaptă îngrijorați, Cenk iese afară cu Seniz și o întreabă dacă are vreo legătură cu asta. Seniz recunoaște că a făcut-o pentru viitorul familiei fiindcă era singura șansă ca să scape de Ceren. Nedim îi privește din depărtare și bănuiește că vorbesc despre asta.
Când se întorc în spital, li se spune că Ceren este bine dar a pierdut copilul.
Nedim îi spune deoparte condoleanțe lui Cenk pentru că și-a pierdut fiul. Cenk și Seniz sunt șocați fiindcă ei erau siguri că copilul era al lui Nedim.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.