Nemilosul Istanbul episodul 24 (rezumat)

6,292

Cemre vrea să îi spună lui Nedim că îl iubește și că s-a căsătorit cu Cenk pentru a-l ajuta pe el. Nedim tocmai a aflat toate acestea din filmarea făcută de Ceren și este foarte fericit dar în același timp realizează că e nevoit să aleagă între iubire și răzbunare. Când Cemre începe să îi vorbească despre sentimentele ei, îi spune că nu vrea să audă ce are de zis și pleacă devastat. Se hotărăște să amâne discuția cu Cemre până când își va lua compania și se va răzbuna pe Şeniz si pe Cenk.
Cemre îi spune lui Cenk că nu mai are rost să continue căsnicia falsă dar acum el nu mai vrea să divorțeze.

Agah i-a promis lui Nedim că îi va da compania dacă divorțează de Ceren. Nedim nu mai are nevoie de ea așa că acceptă condiția lui și următoarea zi îi dă lui Ceren actele de divorț.
Ceren e nevoită să se alieze din nou cu Seniz și fac un plan ca să amâne divorțul. Întâi Ceren semnează actele după care Seniz îl convinge pe Agah că Nedim are de gând să se recăsătorească cu ea când își obține compania. Pe de altă parte, Ceren îi spune lui Nedim că Agah așteaptă ca ei să divorțeze apoi îi va da firma lui Cenk. Astfel îi fac pe amândoi să aibă dubii în privința celuilalt.

Cenk se înfurie când află de înțelegerea dintre Agah și Nedim, nu doar pentru că Nedim va primi compania dar și pentru că știe că atunci i-o va lua și pe Cemre.
Seara, Agah îi duce pe Cenk și pe Nedim la un bar, sperând că va reuși să îi împace. Acolo amândoi se îmbată și își fac reproșuri din care Agah înțelege că dușmănia dintre ei este din copilărie. Când Agah îi lasă singuri ca să discute, Nedim îi spune lui Cenk că știe că Cemre îl iubește pe el. Cenk își dă seama că Nedim a ales răzbunarea și se întoarce acasă și îi spune lui Cemre că nu vrea să divorțeze fiindcă s-a îndrăgostit de ea.

Seniz i-a propus lui Agah să îi ducă la bar pentru ca Nedim să se întoarcă beat iar Ceren să poată aranja ca dimineața, Agah să îi găsească împreună în dormitor și să fie convins că într-adevăr divorțul lor va fi doar o formalitate până îi cedează firma lui Nedim.
Planul ei se schimbă când află de la Oya că Nedim își amintește cum a avut loc accidentul. Atunci se hotărăște să îl ucidă pe Nedim și o pune pe Ceren să îi dea o otravă, dar o minte că este somnifer.

Civan și Damla își mărturisesc în sfârșit sentimentele și încep o relație, amândoi conștienți că familiile lor se vor opune și că vor avea mult de suferit. Fericirea lor e mai scurtă decât se așteptau fiindcă următoarea zi, Seniz îi găsește împreună la o ceainărie.   Damla îi spune că s-au întâlnit întâmplător și nu o contrazice când spune tot felul de vorbe umilitoare despre Civan iar el se întristează că Damla nu a avut curajul să admită că sunt împreună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.