Noutăți despre actori și seriale turcești 10 martie 2020

3,203

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaş, se zvonește că actrița Vahide Perçin va părăsi serialul “Ma numesc Zuleyha”.

Actorul de succes Gökhan Alkan s-a alăturat distribuției serialului “Prețul Fericirii” odată cu episodul 72 care a fost difuzat seara trecută. Chipeșul actor joacă rolul lui Kerim, un om de afaceri de succes din străinătate. Gokhan Alkan este cunoscut publicului român din serialul “In ritmul vieții” în care a jucat alături de actrița Oyku Karayel.

Meryem Uzerli într-un interviu recent: “Nu îmi doresc o relație cu un actor. Până acum o singură dată m-am îndrăgostit de un actor. Un actor turc pe care îl cunoașteți…” Jurnaliștii presupun că se referă la Ozan Guven, cu care a avut o relație în trecut.

Salih Bademci va fi tătic. Soția sa İmer Özgün a împărtășit fanilor vestea fericită pe Instagram. Frumosul cuplu s-a căsătorit în anul 2017. Au jucat o vreme împreună în serialul “Mireasa din Istanbul”.

Hazal Kaya a postat astăzi pe contul ei de Instagram o postare a actorului american Christian Bale: “Dacă ai probleme cu mine, sună-mă. Dacă nu ai numărul meu înseamnă că nu mă cunoști suficient de bine încât să ai probleme cu mine.”

https://www.instagram.com/p/B9jFGguA-iP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kubilay Aka – crossbarchallenge 🙂

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.