Ma numesc Zuleyha – episodul 59 (rezumat)

19,469

Zuleyha merge la Sermin dar imediat după ce ajunge acolo, Demir o sună pe Sermin și o amenință că dacă o primește, o va distruge. Atunci Zuleyha merge la colibe iar când ajunge acolo leșină. Muncitorii o ajută apoi îl anunță pe Demir iar el merge la ea și îi spune că nu are ce căuta acolo și să plece din Cukurova. Zuleyha îi zice că nu pleacă nicăieri fără copii iar atunci Demir le interzice muncitorilor să o mai adăpostească sau să o ajute.
Zuleyha merge apoi la canal și vrea să se arunce de pe pod dar apare Hunkar și o oprește după care o duce la conac să își vadă copiii când Demir este plecat la firmă. Demir se întoarce acasă mai repede și o găsește pe Zuleyha în casa lui Gaffur și o scoate afară.

De acolo, Zuleyha merge în centrul orașului, își toarnă benzină pe ea și spune mulțimii care s-a adunat în jurul ei că se sinucide fiindcă Demir nu o lasă să își vadă copiii. Fekeli apare la timp și o salvează apoi o duce acasă la el și îi spune că poate să stea cât vrea. Când Demir află că Zuleyha este la Fekeli, merge să o alunge și de acolo dar Fekeli îl confruntă și îi spune că va pleca de acolo doar când vrea ea.

Între timp, Yilmaz se află în Istanbul și o caută pe Mujgan peste tot dar nu o găsește. Bănuiește că va pleca în America a doua zi și speră că o va prinde la aeroport. Până atunci stă la prietenii săi dar din cauza unei neînțelegeri este arestat împreună cu ei. A doua zi când e eliberat află de la cineva că Mujgan a plecat deja în America. Necăjit că nu își va mai vedea niciodată fiul, Yilmaz se întoarce acasă unde o găsește pe Zuleyha care este în aceeași situație.
Zuleyha o sună pe Hunkar să întrebe ce fac copiii. Este îngrijorată că Demir se comportă rău cu Adnan. Hunkar îi spune să mai reziste puțin până când va trece furia lui Demir apoi îi dă telefonul lui Adnan ca să îl audă. Demir apare și închide telefonul. Îi spune lui Hunkar că dacă continuă astfel, își va lua copiii și va pleca.

Procuroarea Julide redeschide cercetările în cazul lui Cengaver.
Poliția îl caută pe Reşit, omul lui Hatip ale cărui amprente au fost găsite pe arma cu care a fost împușcat Cengaver.
Hatip se teme că de data aceasta Reşit îl va trăda și vrea să scape de el.
Îl pune să stea în grajd pentru a păzi caii sub pretext că niște hoți de cai dau târcoale prin oraș și îi spune să tragă cu arma spre ei dacă apar în grajdul lui. Reşit cade în capcana lui și când apar doi tipi angajați tot de Hatip și se prefac că vor să fure caii, el îl împușcă pe unul dintre ei în braț. După aceea Hatip îl sfătuiește să fugă în satul natal ca să nu fie arestat. În acea seară, Reşit trebuia să se întâlnească cu Fadik.
Cetin se ia la bătaie cu niște tipi care spun că Yilmaz și Zuleyha sunt amanți și unul dintre ei îl înjunghie.

Mujgan nu a plecat încă în America și o sună pe Behice să își ia rămas bun. Când află că Zuleyha este acasă la Fekeli, se întoarce acasă și face din nou scandal. Zuleyha vrea să plece însă Fekeli insistă să rămână acolo.
În timp ce Yilmaz și Behice merg să discute cu Mujgan în dormitor iar Fekeli este preocupat cu copilul, Zuleyha găsește pistolul lui și pleacă la ferma Yaman. Demir, Hunkar și Sebahattin sunt în sufragerie când ajunge Zuleyha.
Zuleyha îi spune lui Demir că i-a distrus viața dar nu îi va permite să mai distrugă viața nimănui, mai ales a copiiilor ei și îl împușcă.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.