Femeie in infruntarea destinului – episoadele 236-237-238 (rezumat)

8,606

Arif a înregistrat-o pe Sirin când a recunoscut că l-a ucis pe Sarp iar acum îi cere sfatul lui Kismet și află că nu va putea să folosească înregistrarea ca dovadă. Kismet îl sfătuiește să se intereseze dacă erau camere de supraveghere în salonul în care a fost Sarp.
Kismet s-a împăcat cu Cem și vor să se mute din oraș cât mai repede. Îi povestește lui Arif despre fostul ei soț și cum a ajuns Bahar să lucreze pentru el apoi se decide să își amâne câteva zile plecarea ca să îl ajute în legătură cu Șirin.

Dimineața, Bahar și copiii îl vizitează pe Arif la cafenea iar Emre îi invită să ia masa împreună cu el și cu fiul lui, Satilmis. Arif o cheamă pe Sirin să îi servească iar ea se simte exclusă și se enervează. În timp ce stau cu toții la masă, Nisan își scapă căciula jos și când se apleacă să o ia, vede că Bahar și Arif se țin de mână și se bucură. După aceea Nisan îi povestește lui Satilmis că Sirin le-a luat pisica și a dus-o în parc, dar din fericire au găsit-o. Atunci Satilmis îi spune lui Emre că Sirin i-a zis că el nu îl iubește și că Ceyda îl iubește numai pe Arda. Emre o concediază pe Sirin pe loc. Sirin sparge farfuriile și face scandal înainte de a pleca. Mai târziu, când Enver află ce a făcut, îi plătește despăgubiri lui Emre.

Fazilet începe să o accepte pe Ceyda după ce a văzut cât de fericit îl face pe Raif. Îi dă o copie de la cheile casei apoi iau toți trei micul dejun împreună.
Mai târziu, când Bahar merge la ei, Fazilet o întreabă de ce a refuzat Ceyda inelul pe care i l-a dăruit Raif. Bahar îi spune că Ceyda crede că nu este demnă de Raif. Fazilet o întreabă ce părere are ea iar Bahar îi spune că Ceyda are foarte multe calități care o fac demnă de oricine.
Arif se teme că Bahar și copiii sunt în pericol atâta timp cât Sirin este în libertate dar nu reușește să găsească dovezi în spital. Kismet îi spune că singura soluție ar fi să o interneze într-un spital de psihiatrie dar au nevoie de acordul familiei sau de un certificat de la medicul ei. Arif îi povestește totul lui Ceyda și împreună se decid să nu-i spună lui Bahar până vor reuși să o interneze pe Sirin fiindcă se tem că Bahar va vrea să se răzbune. O contactează pe Jale și fac rost de numărul de telefon al medicului însă el nu poate să le dea informații despre Sirin fără un ordin de la judecătorie.
Ceyda nu se mai poate abține și îi dă de înțeles lui Șirin că o vor denunța. Sirin devine paranoică și se așteaptă în orice clipă să fie arestată.

Seara, Arif merge la Bahar și îi spune că Kismet i-a transmis că a rezolvat chestiunea cu Cem. Bahar răsuflă ușurată iar el o întreabă de ce nu i-a spus ce probleme a avut. Bahar îi zice că nu a vrut să îi facă din nou necazuri. Arif îi spune că a avut “necazuri” din clipa când s-a mutat în cartierul lui și speră că va avea “necazuri” de genul acesta tot restul vieții. Atunci Bahar îl sărută.

Raif o invită pe Ceyda să ia masa împreună la un restaurant de pe malul mării iar Ceyda o invită și pe Fazilet.
Acolo se întâlnesc cu o veche cunoștință de-a lui Fazilet iar Fazilet i-o prezintă pe Ceyda ca fiind iubita lui Raif. Ceyda este atât de fericită încât se ridică de la masă, îi sărută mâna femeii și o îmbrățișează. Fazilet și Raif se amuză copios.
Cem îl prinde pe tatăl lui Arda, îl amenință și îl pune să semneze un document prin care acceptă să îi cedeze lui Ceyda custodia lui Arda.

Enver e tot mai supărat pe Şirin în ultimul timp din cauza comportamentului ei și o ignoră aproape tot timpul. Șirin îl întreabă dacă așteaptă ca ea să se mute iar Enver îi spune să facă ce vrea. Atunci Sirin îi spune că era mai bine dacă ar fi murit el în locul lui Hatice.
După aceea Șirin merge în vizită la Bahar. Bahar doarme iar Doruk e singur în sufragerie și îi arată pe fereastră că cineva a lăsat o saltea în stradă. Șirin îi spune să se arunce de pe fereastră pe saltea și îl asigură că ea va merge acolo și îl va prinde. Doruk se aruncă de pe fereastră dar chiar în ultima clipă Bahar îl prinde. Copilul îi spune că Sirin i-a zis să facă asta. Bahar aleargă după ea, o prinde și o bate. Enver și Ceyda abia o salvează din mâinile ei. Șirin pleacă speriată iar Bahar le povestește ce a făcut. După aceea, Arif le spune lui Bahar și lui Enver că Șirin l-a ucis pe Sarp.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.