Femeie in infruntarea destinului – episoadele 239-240-241 (rezumat)

11,365

Episodul începe cu Bahar și cu Enver ascultând înregistrarea făcută de Arif când Șirin a recunoscut că l-a ucis pe Sarp. Bahar rămâne aparent calmă pentru că nu mai are putere să se exteriorizeze. Lui Enver i se face rău iar ea îi dă medicamentele după care Arif le spune că a vorbit cu Kismet și nu vor putea folosi înregistrarea ca dovadă dar ar putea să o interneze într-un spital de psihiatrie. Atunci Bahar le spune că trebuie să o închidă undeva altfel o va ucide.

Între timp Șirin a fugit după ce Bahar a aflat că l-a convins pe Doruk să se arunce de pe fereastră. Se cazează la un motel și nu mai iese din cameră crezând că este căutată de poliție.
Dimineața următoare, Ceyda află că Arda va rămâne la ea și le spune fericită lui Arif, lui Bahar și lui Enver. Toți se bucură pentru ea iar Arif e atât de fericit încât îl îmbrățișează pe Yusuf, spre surprinderea lui.
Ceyda îl sună și pe Emre însă îi răspunde Satılmış și îi spune că Emre a băut mult fiindcă s-a despărțit de iubita lui și doarme buștean. Ceyda merge acolo să se ocupe de el și le pregătește micul dejun apoi le spune vestea. Satılmış îi spune lui Emre să nu se necăjească pentru că s-a despărțit de Kismet fiindcă va găsi altă femeie mai bună decât ea, poate chiar pe Ceyda care e mai frumoasă și mai veselă. Vorbele lui îl pun pe Emre pe gânduri aşa că îi propune lui Ceyda să se căsătorească cu el ca să fie o familie pentru copii însă Ceyda îi spune că ea iubește pe altcineva.

Nisan și Doruk au observat că Enver e tare necăjit și îl duc în parc unde îi cumpără vată de zahăr ca să îl înveselească.
Raif și Fazilet se plictisesc când Ceyda are zi liberă. Seara iau masa împreună la un restaurant ca să le mai treacă plictiseala. Raif îi spune mamei sale că vrea să îi dea lui Ceyda 100 de mii de dolari, banii pe care i-a cerut Dursun pentru Arda. O roagă să o convingă ea să îi accepte.
A doua zi dimineața, când Ceyda merge la serviciu, Fazilet îi spune că vor să o ajute să îl păstreze pe Arda. Ceyda le mulțumește profund mișcată apoi le povestește că nu mai este nevoie de bani, fiindcă Kismet a reușit cumva să rezolve.

Enver discută cu medicul lui Sirin și află că el a avertizat-o de mult pe Hatice că Șirin este bolnavă și că ar trebui să o interneze într-un spital fiindcă e periculoasă pentru ea și pentru cei din jur.
Șirin se deghizează și merge acasă să își ia banii apoi intenționează să plece din oraș. Enver i-a ascuns banii în frigider fiindcă bănuia că se va întoarce după ei așa că Șirin nu îi găsește. Yusuf a văzut-o intrând în bloc și merge la cafenea și îi spune lui Arif. El o anunță pe Bahar să închidă ușa blocului și să aștepte să ajungă și el acolo ca să o prindă însă Șirin plecase deja. Găsesc doar apartamentul întors cu susul în jos și rămân să facă curățenie împreună.
De când a aflat că Șirin l-a ucis pe Sarp, Bahar s-a distanțat din nou de Arif. Acum Arif îi spune că Șirin nu va putea să intervină între ei dacă ea nu îi permite apoi îi spune că merge să se înscrie la universitate ca să îi îndeplinească dorința.

Raif, Fazilet și Ceyda urmăresc un film vechi la televizor iar într-o scenă protagonistul se pune într-un genunchi și o cere în căsătorie pe iubita lui. Ceyda e impresionată de gestul romantic dar apoi se corectează spunând că nu este necesar așa ceva. Raif rămâne îngândurat.
Mai târziu Bahar și Fazilet merg la editură ca să aleagă împreună coperta romanului scris de ele. Acolo Fazilet îi spune lui Bahar că nu a modificat deloc povestea ei ci a scris exact cum i-a povestit-o și de aceea s-a gândit că de fapt ea este scriitoarea romanului și numele ei trebuie să apară pe copertă. Când se întorc acasă vor să sărbătorească cu Ceyda și cu Raif. Ceyda merge în bucătărie să pregătească șampania iar Bahar și Fazilet o urmează. Brusc se aude un zgomot puternic și când se întorc îl găsesc pe Raif căzut jos. Se grăbesc să îl ajute iar când îl ridică în genunchi, Raif le spune să se oprească puțin și o cere în căsătorie pe Ceyda.

Șirin îl sună pe Enver și îl imploră să îi dea banii ca să poată pleca din oraș. Enver merge la ea și îi spune că îi va da banii după ce îi răspunde la întrebări. Șirin recunoaște că l-a ucis pe Sarp și că a vrut să îl ucidă pe Doruk ca să o facă pe Bahar să sufere fiindcă din vina ei a pierdut totul. Enver îi dă banii, o îmbrățișează îndurerat și îi spune să nu uite niciodată că o iubește mult. Șirin pleacă bucuroasă dar la ieșirea din hotel este arestată. Îl strigă pe Enver să îi vină în ajutor iar când Enver apare, Șirin vede că a avut microfon și își dă seama că el a denunțat-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.