Ma numesc Zuleyha – episodul 60 (rezumat)

23,893

Zuleyha care nu mai poate suporta despărțirea de copiii ei, ia arma lui Fekeli, se îndreaptă spre conacul Yaman și îl împușcă pe Demir. În timp ce Demir este dus la spital, Zuleyha își ia rămas bun de la copii înainte de a fi arestată. Yilmaz ajunge prea târziu. Istoria se repetă și de data aceasta el este cel care aleargă devastat după mașina în care este luată Zuleyha, strigând-o cu disperare sub privirile lui Mujgan.
Procuroarea Julide știe întreaga poveste a lui Zuleyha și îi promite că va face tot posibilul să primească o pedeapsă cât mai mică. Totul depinde de supraviețuirea lui Demir. Yilmaz așteaptă în fața secției de poliție și o mai vede puțin când este transferată la închisoare. Dimineața, Zuleyha primește pături și niște lucruri dar nu știe cine i le-a trimis.

Operația lui Demir a decurs bine dar este în stare critică. Hunkar așteaptă lângă el devastată iar Fekeli este alături de ea. Hunkar îi povestește că în trecut, când Demir era bebeluș, ea a aflat că soțul ei o înșela și a vrut să îl părăsească. Soțul ei i-a spus că e liberă să plece dar nu îi va permite niciodată să își vadă copilul. De aceea, Hunkar o înțelege pe Zuleyha și nu se poate supăra pe ea chiar dacă Demir se zbate între viață și moarte din cauza ei.
Yilmaz se întoarce acasă și îi spune lui Mujgan că va deschide un proces de divorț și vor avea custodie comună, dar dacă încearcă din nou să plece din țară, îi va lua custodia si nu o va lăsa niciodată să îl vadă pe fiul lor. Behice îi spune lui Mujgan că de acum tot ce mai poate să facă e să ceară o pensie alimentară mare și proprietăți în Istanbul. Pe de altă parte Fekeli încearcă să îl convingă pe Yilmaz să se mai gândească.

Julide încearcă să obțină cercetarea în libertate a lui Zuleyha pe motiv că a fost un accident însă judecătorul nu acceptă. Procesul va fi peste o lună.
Yilmaz și Fekeli îi angajează o avocată bună.
Cetin a scăpat doar cu o rană ușoară din încăierarea cu acei tipi.
Hunkar o vizitează pe Zuleyha spre surprinderea ei. Zuleyha nu regretă că l-a împușcat pe Demir dar își cere iertare că i-a provocat o astfel de suferință și îi spune că nu a intenționat să o rănească pe ea. Hunkar își cere și ea iertare că i-a luat copiii și i-a făcut atât de mult rău și îi promite că va face tot posibilul să fie eliberată cât mai curând. Îi spune că ea i-a trimis acele lucruri și o întreabă dacă mai are nevoie de ceva iar mai târziu o vizitează din nou cu copiii.

După o lună, Demir a fost externat și se simte bine. Hunkar l-a pus pe avocatul ei să se ocupe de cazul lui Zuleyha. Demir se opune însă Hunkar vrea cu tot dinadinsul să o ajute.
Un gardian îl sună pe Demir și îi spune că Yilmaz este acolo și așteaptă să o viziteze pe Zuleyha și că a vizitat-o de mai multe ori. Demir merge acolo și îi privește din depărtare pe Zuleyha și pe Yilmaz ținându-se de mână. Yilmaz îi promite Zuleyhei că după ce va ieși, o va ajuta să se mute departe de Demir.
Demir merge devastat pe malul unui lac și își aruncă verigheta.

Mai târziu Mujgan merge acasă la Yilmaz și îl imploră din nou să îi mai dea o șansă dar Yilmaz îi reproșează că a distrus o mulțime de persoane și o scoate afară.
Hunkar încearcă să îl convingă pe Demir să depună mărturie în favoarea lui Zuleyha ca să fie eliberată și îi atrage atenția că altfel întreaga Çukurova nu va înceta să vorbească despre ei iar copiii lui vor avea de suferit toată viața.
Mujgan află că Fekeli și Yilmaz au angajat o avocată pentru Zuleyha.
Episodul se încheie cu începerea procesului lui Zuleyha și apariția lui Demir în sala de judecată în timp ce Mujgan îi lasă o scrisoare de adio lui Yilmaz și încearcă să se sinucidă.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 60 varianta TV corespunde episodului 38 de pe site-ul nostru.
http://www.tolbacudetoate.com/ma-numesc-zuleyha-episodul-38-rezumat/

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.