Mă numesc Zuleyha – episodul 38 / rezumat

8,999

Zuleyha pleacă cu Demir fiindcă știe că altfel nu își va mai vedea copilul niciodată. Yilmaz îi privește neputincios îndepărtându-se fiindcă Demir i-a spart roțile mașinii ca să nu îi urmărească.
Demir vrea să fugă în altă țară împreună cu Zuleyha și Adnan și să înceapă o nouă viață. Zuleyha nu are de ales și acceptă să meargă cu el.
Yilmaz nu vrea să o piardă din nou pe Zuleyha. De data aceasta Fekeli nu este de partea lui și îl avertizează că în final el va pierde.
Yilmaz merge la graniță unde se așteaptă să îl găsească pe Demir, care este căutat și de poliție însă Demir și Zuleyha au pornit prin deșert.

Drumul este foarte greu și din cauza căldurii dogorâtoare, Adnan se îmbolnăvește. Zuleyha și Demir se opresc într-un sat să se adăpostească și să caute un medic. Deși sunt foarte aproape de graniță și Demir ar putea să plece, el alege să rămână cu ei.
Când starea copilului se agravează, Demir închiriază o mașină și se întorc în Adana pentru a-l duce la spital. Mujgan îi oferă îngrijirile medicale.
Înainte de a fi arestat, Demir îi spune lui Zuleyha că o iubește și că e liberă să facă ce vrea. Zuleyha îi este recunoscătoare pentru că i-a salvat viața fiului ei cu prețul libertății lui și îi spune că îl va aștepta la fermă până va fi eliberat.

Seher este de acord să îi dea copilul lui Sanyie în schimbul unei sume de bani, însă următoarea zi Seher pierde sarcina. Sanyie se necăjește și îi spune lui Gaffur să divorțeze de ea și să se recăsătorească cu altă femeie pentru că ea nu poate să îi ofere copii dar el îi spune că pentru el e suficient să fie împreună.
Tatăl lui Mujgan are datorii mari și se decide să își vândă spitalul. Fekeli se oferă să-l cumpere iar el îi povestește că este șantajat de cineva și de aceea e nevoit să îl vândă.

Când Zuleyha se întoarce acasă, Hunkar îi ia cheile mașinii și telefonul din cameră ca să se asigure că nu va fugi și nu îl va contacta pe Yilmaz.
Dimineața, Yilmaz merge la ferma Yaman ca să vorbească cu Zuleyha. Gaffur și ceilalți încearcă să îl oprească dar el îi amenință cu arma apoi o ia pe Zuleyha deoparte și îi spune că dacă ea se decide să se întoarcă la el, e dispus să îi crească pe copiii lui Demir ca pe ai săi. Zuleyha îi spune că e prea târziu pentru ei și îl roagă să încerce să o uite și să fie fericit cu Mujgan. Yilmaz se întoarce acasă, o cheamă pe Mujgan de la spital și îi spune că ultimul lucru pe care și-l dorește este să o necăjească dar trebuie să vorbească ceva important cu ea. Chiar atunci sună telefonul iar Yilmaz răspunde și primește o veste care îl șochează.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.