Ma numesc Zuleyha – episodul 39 (rezumat)

9,354

Yilmaz primește un telefon și află că tatăl lui Mujgan a încercat să se sinucidă. Împreună cu ea pornesc în grabă spre spitalul din Istanbul unde îl găsesc pe tatăl ei în stare critică. Înainte de a muri, el îi spune lui Yilmaz că i-o încredințează pe Mujgan și îl pune să îi promită că nu o va supăra niciodată.
Yilmaz află de la Fekeli că s-a sinucis pentru că cineva îl șantaja cu niște fotografii și se temea că reputația lui va fi pătată dacă vor ieși la iveală. Acele fotografii le-a folosit și Yilmaz pentru a-l convinge să participe la nunta lor.
Yilmaz îi găsește pe acei șantajiști și recuperează fotografiile de la ei apoi îi spune lui Mujgan că tatăl ei a avut multe datorii.
După înmormântare, o invită pe Behice, mătușa lui Mujgan să stea o perioadă la ei în Adana.

Hunkar se ocupă de companie în lipsa lui Demir. Află că au probleme financiare și se hotărăște să recupereze banii de la datornicii lor care au întârziat cu plățile.
Îl trimite pe Gaffur la Kamer, unul dintre datornici să recupereze de la el 100.000 de lire. Îi spune să meargă direct acolo și să ia doi muncitori cu el ca să nu fie jefuit pe drum. Îi dă bani ca să îi plătească însă Gaffur păstrează banii și merge singur. Pe drum Gaffur simte miros de kebab, se oprește și coboară din mașină ca să vadă cine face grătar. Îl vede pe Hatip servind masa pe malul râului și pe servitorii lui pregătind grătarul și îl strigă bucuros. Hatip îl invită la masă, îi dă să bea și încearcă să obțină informații de la el despre familia Yaman. Gaffur îi spune că au o datorie la fisc și sunt atât de strâmtorați încât trebuie să ceară banii de la datornici.

Gaffur merge apoi Kamer și ia acei bani dar la întoarcere, în drum spre fermă se oprește la un izvor și este jefuit. Gafur fuge într-un suflet până la Hatip, îi povestește ce a pățit și îl roagă să îi dea 100.000 lire împrumut ca să nu afle Hunkar că a fost jefuit. Hatip îi dă banii dar îl pune să semneze o factură. Gaffur e conștient că nu va putea niciodată să îi returneze.

Yilmaz este prins între dorința de a se împăca cu Zuleyha și responsabilitatea pe care o are față de Mujgan. Zuleyha este în aceeași situație. Vrea să îi spună lui Yilmaz că Adnan e fiul lui dar se simte îndatorată față de Demir care i-a salvat viața copilului.
Hunkar îl vizitează pe Demir iar el îi spune să nu o țină pe Zuleyha închisă și să îi dea telefonul înapoi.
Într-una din zile, Zuleyha găsește un scorpion în camera ei îndreptându-se spre copil. Imediat după aceea se mută în altă casă împreună cu Hunkar și cu Haminne pentru câteva zile. După ce ajung acolo, Hunkar află că detectivul ei a găsit-o pe Sermin în oraș și merge la ea să o amenințe ca să își schimbe declarația. Sanyie a uitat să ia medicamentele copilului iar Zuleyha o trimite după ele la fermă.
Haminne se simte rău și trebuie dusă la spital. Cum nu este nici un servitor cu ele, Zuleyha îi ia pe Haminne și pe copil și pornesc spre spital dar pe drum are dureri de burtă și se oprește lângă un izvor. Până când ea bea puțină apă, Haminne coboară din mașină și pleacă.
Yilmaz află unde s-a mutat Zuleyha și merge să vorbească cu ea dar când ajunge în fața casei se răzgândește fiindcă își amintește că Mujgan i-a spus că el e singura ei familie. Se urcă în mașină și pleacă pe același drum unde era Zuleyha. O găsește lângă mașină și merge la ea iar Zuleyha își pierde cunoștința în brațele lui.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.