Biografie Sevcan Yasar (Aylin – Vis de iubire)

0 1,651

Sevcan Yasar s-a născut pe 18 noiembrie 1990 în Izmir, Turcia.
Frumoasa actriță, care a absolvit Facultatea de Științe a Universității Ege, Departamentul de Biologie, s-a mutat ulterior la Istanbul unde a studiat Actoria la Departamentul de Teatru al Universității Yeditepe.

În 2011 a câștigat locul 1 la concursul de frumusețe Miss Modelul Turciei și locul 1 la Miss Modelul Lumii, concurs care s-a desfășurat în China și la care au participat 66 de concurente. A profesat ca model în China, Germania și Turcia.

După absolvirea universității, și-a început cariera de actriță cu serialul “Kayıp Şehir” (2012).
Sevcan Yașar, care a devenit foarte cunoscută pentru rolul jucat în serialul “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, dă viață personajului Aylin Yüksel, o tânără ambițioasă și capabilă să facă totul pentru a obține ceea ce își dorește în serialul “Vis de iubire”. 

Actrița are ochi căprui, 1,78 metri înălțime și este zodia scorpion.
În trecut a practicat sporturi precum: handbal și Taekwondo.
Face exerciții cardio, pilates, îi place să înoate și să practice snowboarding.
Este interesată de domenii precum: filozofia, psihiatria, sociologia și antropologia.
Nu îi place să facă cumpărături iar culoarea ei favorită este negru.

Filmografie
Dalavere (2019)
İki İyi Çocuk (Defne, 2018)
Erkenci Kuş (Aylin, 2018-2019)
Bahtiyar Ölmez (Nisan, 2017)
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Esra Gürbüz, 2015-2019)
Aramızda Kalsın (Nehir, 2013)
Böyle Bitmesin (2012- 2013)
Kayıp Şehir (2012)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.