Mă numesc Zuleyha – Episodul 40 (rezumat)

9,693

Yilmaz o ia pe Zuleyha și pleacă cu ea spre spital. El nu observase că Adnan era în camionetă. Zuleyha își pierduse cunoștința dar pe drum se trezește și îl întreabă unde este copilul. Adnan coboară din camionetă și pleacă singur pe drum. Yilmaz se întoarce chiar la timp pentru a salva viața copilului. Zyleyha și-ar fi dorit să îi spună lui Yilmaz că Adnan este fiul lui, dar se temea de Demir fiindcă o amenințase că dacă îi va spune îi va ucide pe amândoi.

‌Hunkar o găsește pe Sermin și o amenință să își retragă declarația falsă pe care a dat-o împotriva lui Demir.
‌Hunkar vede că Zuleyha lipsește de acasă și crede că a fugit cu Yilmaz și cu copilul. Își trimite oamenii să îi caute în toată Adana.
‌Yilmaz o duce pe Zuleyha la spital iar în timp ce ea este sub tratament el are grijă de copil. Îl ține în brațe și îl mângâie pe cap fără să știe că este fiul lui.
‌Hunkar află în sfârșit că Zuleyha este la spital. Când îl vede pe Yilmaz cu copilul în brațe se înfurie și mai tare. Zuleyha încearcă să îi explice ce s-a întâmplat dar Hunkar nu o crede că nu a avut nici o intenție să fugă cu Yilmaz. În același timp, Fekeli îl ceartă pe Yilmaz pentru că a vrut să fugă cu Zuleyha și nu s-a gândit deloc la Mujgan. Până la urmă Yilmaz îl convinge că a găsit-o întâmplător pe Zuleyha pe drum și a dus-o la spital.

Hatip Aga se întâlnește cu Gaffur și află de la el că Zuleyha a dispărut de la fermă. Hatip merge la Demir la închisoare și îi spune că Zuleyha a fugit cu Yilmaz. Demir este disperat.
‌Hunkar merge a doua zi la el în vizită iar Demir o întreabă dacă este adevărat ceea ce i-a spus Hatip. Hunkar îi spune că din păcate este adevărat că Zuleyha a încercat să fugă dar acum este acasă și pentru a o împiedica să mai fugă, a angajat o asistentă care să stea în permanență cu Zuleyha.

‌Sermin și Hatip pun la cale un plan împotriva familiei Yaman.
‌Sermin merge la Hunkar și îi cere să îi dea o sumă mare de bani în schimbul declarației sale. Hunkar este de acord dar nu are banii respectivi și încearcă să vândă un teren în secret pentru a nu se răspândi bârfele în Adana despre faptul că familia Yaman se află într-un impas financiar. Intenția lui Hatip era să cumpere el terenul dar cu un preț mai mic iar Hunkar refuză să-i vândă lui.
‌Fekeli află că Hunkar are nevoie de bani și se oferă să îi cumpere el terenul cu prețul cerut de ea iar când Hunkar își va permite, va putea să îl cumpere de la el tot cu aceeași sumă. Hunkar se teme să nu afle Demir dar până la urmă acceptă. Hunkar îi dă jumătate din bani lui Sermin în schimbul declarației sale, iar cealaltă jumătate îi promite că o va avea la proces.

Zuleyha este supărată pe Hunkar pentru că nu a avut încredere în ea și i-a adus o asistentă care să o supravegheze tot timpul. O întreabă pe Hunkar dacă Fekeli a ajutat-o cu bani pentru a-i da lui Sermin dar Hunkar nu recunoaște. Zuleyha îi zice că știe că în trecut au fost iubiți și crede că și acum există ceva între ei. Hunkar se simte jignită și îi dă o palmă iar Zuleyha îi zice că va regreta într-o zi tot răul pe care i l-a făcut și Yilmaz o să afle că Adnan este fiul lui. Hunkar o întreabă de ce nu i-a zis până acum că este fiul lui dar ea îi zice că îi va spune la momentul potrivit.
În ziua procesului Sermin nu se prezintă la tribunal iar Demir se întoarce la închisoare.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.