Ma numesc Zuleyha – episodul 41 (rezumat)

9,548

Procesul lui Demir se amână cu trei luni.
Yilmaz îi spune lui Hatip Aga că Hunkar i-a dat lui Sermin 500 000 de lire ca să își schimbe declarația iar Hatip Aga pornește în căutarea ei.
Behice, mătușa lui Mujgan trebuie să se întoarcă la Istanbul pentru a se întâlni cu avocatul fratelui ei iar Fekeli o însoțește. Acolo, Behice află că fratele ei le-a lăsat datorii mari și că i-a vândut casa. Fekeli o invită să locuiască la ei.

La conacul Yaman, Zuleyha, Sanyie și dădaca se ceartă. Sanyie o ia pe Zuleyha de braț și îi spune să se întoarcă în camera ei, dădaca intervine între ele să le despartă iar atunci Sanyie cade pe scări. Toți angajații cred că Zuleyha a împins-o.
Când Sanyie este dusă la spital, Yilmaz merge la ferma Yaman să o confrunte pe Hunkar în legătură cu faptul că a mituit-o pe Sermin. O găsește doar pe Zuleyha si profitând de faptul că nu e nimeni în jur, o duce în casa pe care a cumpărat-o de la Sermin. II spune că nu poate să trăiască fără ea iar Zuleyha la rândul ei îi spune că nu trece nici o secundă fără să se gândească la el. Îl întreabă ce fel de destin e acesta de se află atât de aproape dar totuși sunt despărțiți. Yilmaz îi spune că își vor rescrie destinul și vor fugi împreună.

După ce Sanyie își revine, o minte pe Hunkar că Zuleyha a împins-o pe scări intenționat.
Sermin vrea să fugă în Paris și nu intenționează să își retragă declarația. În drum spre aeroport Sermin face accident iar Yilmaz o găsește și o duce la spital. A doua zi când Sermin se trezește, Hunkar se află lângă ea. Procuroarea îi ia declarația iar Sermin îi spune că a mințit că Demir l-a împușcat pe Cengo fiindcă a vrut să se răzbune pe el.

Demir este eliberat în aceeași zi. Când ajunge acasă, o ignoră pe Zuleyha fiindcă crede că a încercat să fugă cu Yilmaz și nu îi permite să îi spună și versiunea ei.
Hunkar îi spune că a șters datoria lui Sermin ca să își schimbe declarația, dar îi ascunde faptul că i-a dat o sumă mare de bani.
Gulten și-a dat seama că Adnan e fiul lui Yilmaz și o întreabă pe Zuleyha dacă i-a spus. Zuleyha îi răspunde că îi va spune la timpul potrivit și că Yilmaz îi va salva de acolo.
A doua zi, o muncitoare apare la ferma Yaman și îi spune lui Hunkar că ea a găsit-o pe Haminne când s-a rătăcit și a dus-o înapoi acasă. Demir era în apropiere și a auzit. Hunkar și Demir își dau seama că Zuleyha le-a spus adevărul și că nu a încercat să fugă cu Yilmaz.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.