Pelin părăsește povestea serialului “Golden boy”

515

Serialul TV “Golden boy” a ajuns și el la finalul celui de-al doilea sezon pe 7 iunie. Filmările celui de-al treilea sezon vor începe în august.

Buçe Buse Kahraman, care i-a dat viață lui Pelin, unul dintre personajele importante ale serialului, a publicat un mesaj în care a anunțat că rolul ei a ajuns la final. Frumoasa actriță, care a mai părăsit serialul la sfârșitul sezonului trecut, a revenit în echipă la cererea producătorului dar nu va face parte din distribuție în sezonul al treilea.

„Ceea ce face poveștile semnificative este că merită trăite mai degrabă decât spuse și, în opinia mea, a fi pe drum înseamnă a îmbrățișa mii de povești, astfel încât toate conțin propriul lor infinit. Așadar, drumul și povestea continuă să existe mereu, indiferent de timp, undeva în lume… La revedere Pelo… Cu mulțumiri și dragoste tuturor coechipierilor cu care am parcurs această poveste… Daca v-am greșit, imi cer scuze…”

Actorul Turgut Tunçalp, care interpretează rolul lui Sehmuz, a părăsit distribuția, de asemenea. S-a aflat că Tunçalp este în discuții pentru o altă serie care va fi produsă de OGM Pictures.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.