Golden boy episoadele 222-224 (rezumat)

1,948

Seyran consultă alt medic dar primește același răspuns. Atunci ea se hotărăște să creeze amintiri frumoase cu Ferit în timpul care i-a rămas, să îi cumpere o casă lui Esma și să o ajute pe Suna să își facă o carieră, ca să nu depindă de nimeni.

Tayyar se aliază cu Tarik și cu Saffet împotriva familiei Korhan. Cu toate acestea, ei au alte planuri, amândoi fiind încă obsedați de Suna și de Seyran.
Saffet îl contactează pe Ferit și îi spune că Seyran și Suna sunt în pericol dar îi va da mai multe informații numai dacă i-o aduce pe Suna să o vadă.
Ferit vorbește cu Suna. Ea începe să plângă când își amintește de căsătoria forțată cu Saffet. Ferit o îmbrățișează și o asigură că el va fi lângă ea și o va proteja de Saffet. Kaya îi vede și o întreabă apoi pe Suna despre ce a vorbit cu Ferit și nu i-a putut spune lui.
Mai târziu, când Ferit și Suna se întâlnesc cu Saffet, Kaya îi urmărește. Neștiind despre ce discută cei trei, Kaya îl ia la bătaie pe Saffet.
Saffet fuge și nu îi mai spune lui Ferit unde este Tayyar, tatăl lui Akin.
El îl sună pe Tarik și îi spune că Ferit și Suna i-au întins o capcană.
Tarik aflase că Seyran suferă de o boală gravă și a urmărit-o când a ieșit în oraș, să îi spună că el vrea să o ajute să se trateze. Tarik îl cheamă pe Saffet acolo. Ferit îl urmărește pe Saffet și îl vede pe Tarik vorbind cu Seyran.

Mezide, care plănuiește să răzbune moartea fiului ei, o amenință pe Gulgun cu Ferit și îi cere să i-o aducă pe Hattuç. Gulgun o minte că acceptă și îi spune lui Halis.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 69.

Care sunt șansele de a te otrăvii cu mercur din cauza conservelor de ton?

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.